BNN That’s Live: Jacqueline Govaert

geplaatst in: Muziek | 4

In januari dit jaar was ik voor het eerst bij BNN voor een optreden voor het programma That’s Live. Ik vond het een super ervaring. Omdat het in een kleine ruimte is, geeft dat een hele intieme sfeer. Toen Kim aan me vroeg of ik nog een keer mee wilde, zei ik meteen ‘ja’. Deze keer ging het om een optreden van Jacqueline Govaert. Ik had eigenlijk nog niet veel gehoord van haar nieuwe album, dus dat was meteen een mooie kans om naar haar nieuwe muziek te luisteren.

Jacqueline

Afgelopen zaterdag was het zover. Met Kim en haar broer reed ik naar Hilversum toe. Het was de eerste keer voor mij dat ik Jacqueline live zag spelen. Ook Krezip heb ik nooit live gezien. Ik kan alleen maar zeggen dat het super was. Ze speelde mooie, gevoelige nummers waar ik zeker vaker naar wil luisteren. De teksten zijn prachtig en wat kan ze goed piano spelen! Ik ben enthousiast dus. Zowel over Jacqueline als over het mooie programma van Eric Corton. Beide zijn wat mij betreft voor herhaling vatbaar.

4 reacties

  1. Daan

    Ik heb haar ooit eens een keer live gezien in de begindagen van Krezip. Toen ze nog geen woord Engels kon articuleren. Mooi man.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.