BNN That’s Live: Jett Rebel

geplaatst in: Muziek | 5

Vorige week vroeg Kim wie er met haar mee wilde naar een optreden van Jett Rebel. Hij zou optreden bij bij BNN That’s Live met Eric Corton. Jett wie? Juist, ik wist niet wie het was. Wat ik wel wist, was dat een uitje met Kim eigenlijk altijd gezellig is en dat ze een goede smaak heeft qua muziek. Ook wil ik in 2014 zoveel mogelijk leuke en gezellige dingen doen. Genoeg redenen dus om te zeggen dat ik wel mee zou gaan! Ik had tenslotte nog een paar dagen om naar de muziek te luisteren thuis.

Woensdagmiddag stapten we in de auto richting Hilversum. Het was een leuke, muzikale middag. Het programma is leuk en Jett Rebel stond lekker te rocken op het podium. Hij heeft zeker talent en ik vond het leuke muziek. Ook de interviews en de quiz tussendoor waren leuk. Dan leer je meteen de artiest die aanwezig is beter kennen. Na de show zijn we als een stelletje fangirls lekker op de foto gegaan met Jelte en Eric, die beide hartstikke leuk en gezellig waren.

Jett Rebel

Gisteravond werd het uitgezonden op 3FM en het was leuk om weer te horen. Ik zou zeggen, mocht je de kans hebben om er een keer live bij te zijn als ze That’s Live opnemen, gewoon doen. Het is hartstikke leuk om mee te maken. Als je benieuwd bent naar het optreden van Jett Rebel, moet je de site van That’s Live even in de gaten houden. Daar komen vanaf maandag fragmenten op van de uitzending zodat je die kunt terug kijken of luisteren.

httpv://www.youtube.com/watch?v=VH7XAliBOLM

5 reacties

  1. Kim

    Wat leuk geschreven en dank je wel voor de complimenten!
    Het was ook echt onwijs gezellig 😀

  2. Sanne

    Ik ken het dus niet en ook Jet ken ik dus niet. Al geloof ik ook niet dat het echt mijn stijl is qua muziek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.