Bijkletsen: Mooi weer, datenight en buiten spelen

geplaatst in: Life | 2

Het is warm deze week, dat heeft iedereen wel gemerkt. Als het warm is, heb ik weinig zin om de computer aan te zetten en als ik dat ding dan aan heb, dan is het eigenlijk vooral om te werken en niet om te bloggen of gezellig te surfen. Nee, dat laatste kan ik wel op mijn telefoon en aan dat eerste heb ik geen behoefte als het zo heet is. Waarschijnlijk ben ik hier niet de enige in, want of ik nu wel of niet blog, als het warm is dalen de bezoekersaantallen behoorlijk. Ik geef jullie geen ongelijk als jullie liever naar buiten gaan! Dat zou ik ook (moeten) doen.

Inmiddels heb ik voor mijn gevoel zoveel dingen laten liggen de afgelopen week, dat ik even binnen blijf vandaag. Marcel is bij mijn ouders en ik heb daarom tijd om wat dingen gedaan te krijgen. Dat lukt aardig en daarom maak ik ook even tijd om jullie bij te kletsen op mijn blog, om even te laten weten dat alles goed gaat en waar ik allemaal mee bezig ben geweest deze week.

Filmpje kijken

Als het warm is, kun je prima naar de bioscoop. Even onderduiken in een omgeving met airco. Pel en ik hebben sinds een paar maanden een Pathé Unlimited kaart en we zochten daarom op maandag twee films uit voor onze datenight. Hij koos voor ‘Adios Amigos’ en ik wilde graag naar ‘Sully’. In Amersfoort draaiden deze films mooi na elkaar in dezelfde zaal dus we reden daar heen voor onze date night. Het was niet alleen lekker koel daar binnen, we hebben ook twee mooie films gezien.
bioscoopkaartjes

Ladiesnight

Het bleef niet bij één avondje bios, want ik had al een andere film op de planning staan. Gisteren ging ik met Kim naar de Ladiesnight van Bridget Jones’s Baby in Pathé Amersfoort en dat was tot nu toe toch wel het hoogtepunt van de week. Ik vind de ladiesnight altijd al leuk, maar deze film was echt geweldig. Het was dus een leuke avond.

Mijn recensie van Bridget Jones’s Baby vind je op Filmgeek.

ladiesnight

Buitenleven

fitbit Uiteraard ben ik ook wel naar buiten geweest. Dinsdag moest ik naar de fysio voor mijn bekken, voor de derde keer. Ik heb sinds de bevalling last van mijn stuitje en onderzoeken en röntgenfoto’s lieten geen afwijkingen zien, maar dat neemt niet weg dat ik er helemaal gek van word. Tijd voor oefeningen dus. Tot nu toe helpt het nog niet echt, maar we zijn bezig en ik moet een beetje geduld hebben.

De praktijk van de fysio zit in de binnenstad en aangezien fietsen nog teveel pijn doet, loop ik naar deze afspraak toe. Dat is dan meteen weer goed voor het aantal stappen wat ik per dag wil zetten. De laatste tijd ging het wandelen best goed, dus ik wil mijn dagelijks doel langzaam gaan verhogen. Ik heb hem nu op 10.500 stappen staan. Wie weet wordt het ooit nog 15.000? Ik begon in januari op 7000 per dag en dat haalde ik lang niet altijd, dus er is zeker nog wel ruimte voor verbetering.

MarcelOok Marcel gaat graag naar buiten toe. Zelfs met dit weer is hij niet te stoppen. Hij kruipt en speelt door alsof het twintig graden is. Ik ben wel blij dat de warmte niet vervelend is voor hem, maar ik snap er soms niets van. Toch heb ik liever niet dat hij in de volle zon speelt. Gelukkig kunnen we bij mijn ouders buiten spelen op het grote balkon. Daar is eigenlijk de hele dag schaduw dus dan is het voor mij ook beter uit te houden. Marcel kan er spelen en in zijn badje spetteren dus die heeft de tijd van zijn leven. Dat is ook mooi om te zien, dus in die zin is het jammer dat de zomer alweer op zijn einde loopt. Hoewel de herfst vast ook mooie dingen met zich mee zal brengen.

 

Eigenlijk waren dit wel zo’n beetje de hoogtepunten van mijn week. Ik hoop dat iedereen nog een beetje kan genieten van het mooie weer en voor degenen die er klaar mee zijn: De herfst komt er volgens mij snel aan.

2 reacties

 1. Sanne

  Ik behoor al sinds het begin van de zomer tot de categorie: “ik ben er klaar mee”, dus je snapt dat ik helemaal blij ben dat die ellende voorbij is.
  Nu ga ik genieten!
  Maar jij hebt je wel vermaakt!

  • Roxanne

   Ja zeker 🙂 nu blijft het nog een week 20 graden zag ik. dat is ook prima. Heerlijk. Als het nog maar niet koud en nat wordt! Wil nog wel naar buiten kunnen met Marcel. Lekker wandelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.