Ladiesnight: How to be single

geplaatst in: Film, TV & Theater | 5

how to be singleWoensdagavond was er een Pathé Ladiesnight voor de film ‘How to be single’. Ik nam mijn moeder mee voor een avondje uit zodat we samen haar verjaardag nog een keer konden vieren.

Naar de bioscoop gaan is altijd al wel gezellig, maar ik vind een ladiesnight toch nog net een stukje leuker. We werden in de Rembrandt bioscoop in Utrecht ontvangen met een glaasje Prosecco. Eenmaal boven stond er een stand van Fresh Meals Utrecht met brownies. Lekker! Op de stoelen in de zaal stond er voor iedereen nog een goodiebag met leuke spulletjes erin, een flesje cola light en een zak popcorn. Ook was er nog een loterij met leuke prijzen. Helaas wonnen wij niets, maar ik vind dat toch altijd wel spannend.

We kwamen uiteraard voor de film. Ik vond ‘How to be single’ een leuke film, waar eigenlijk alles wel in zat. Liefde, vriendschap, humor en zelfs wat emotionele momenten. Ik heb flink gelachen en aan het einde rolde er een traan over mijn wang. Een prima combinatie. De film is zeker een aanrader voor iedereen die zin heeft in een feelgood movie.

Wil je weten wat ik verder van de film vond? Lees mijn volledige recensie op Filmgeek.nl.

5 reacties

 1. Anneke

  Het is al zo lang geleden dat ik naar de bioscoop ben geweest… Ik ben er niet zo goed in, tussen al die mensen zitten. Ik stoor me te snel aan bepaald gedrag. #zeurkous
  Anneke recently posted…Accio leesplezier!My Profile

  • Roxanne

   Ik heb het ook al lang niet meer gedaan maar vond dit wel heel leuk! En ja met al die ladies is het soms wel wat rumoerig maar ja dat weet je dan van tevoren.

 2. sammie

  Oh die klinkt leuk, die wil ik wel een keer zien maar zal er niet voor naar de bios gaan denk ik. Klinkt wel leuk zo’n ladiesnight!

  • Roxanne

   Dat herken ik wel ja, normaal doe ik dat ook niet snel. Meestal ook omdat thuis een filmpje kijken ook een stuk goedkoper is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.