Advertentie: iPodhoes.nl

geplaatst in: Internet & Technologie, Muziek | 10

ipodhoes

Twee weken geleden schreef ik over mijn nieuwe iPod. Vlak daarna ontving ik een e-mail van iPodhoes.nl met de vraag of ik één van hun hoesjes wilde reviewen op mijn blog. Normaal gesproken schrijf ik het liefst uit eigen beweging over een bedrijf als ik vind dat ze dit verdiend hebben, maar ik was wel op zoek naar een leuk hoesje voor mijn iPod. Dat maakte dit een win-win situatie. Ik bekeek de website en werd verliefd op het blauwe hoesje wat je op de foto ziet. De keuze was snel gemaakt.

Wat me allereerst opviel, was dat ik hem meteen de volgende dag in huis had. Dat vind ik een pluspunt, want als ik iets bestel, dan wil ik het zo snel mogelijk hebben. Verder ben ik er vooral erg blij mee. Het hoesje past precies om mijn iPod heen en ik vind hem in het echt nog mooier dan ik had verwacht. Mijn iPod ligt nog steeds lekker in de hand. Kortom, ik ben helemaal tevreden.

Ben je nog op zoek naar een leuk hoesje voor je iPod of iPhone? Kijk dan ook eens op ipodhoes.nl!

10 reacties

  1. Emmy

    Wat een mooie! Ik ga zeker even kijken, want mijn iPhone is aan een nieuwe toe! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.