Dag iPod Classic, hallo iPod Touch!

geplaatst in: Muziek | 15

IMG_0585

ipodtouch

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

In het najaar van 2007 kocht ik mijn eerste iPod. Ik was tot dat moment intens gelukkig met mijn Sony Ericsson Walkmanphone, maar ik kon er niet genoeg muziek op kwijt. Eigenlijk wilde ik liever al mijn muziek bij me hebben, omdat ik nooit van tevoren wist waar ik naar wilde luisteren. Dit hangt bij mij namelijk af van mijn humeur. Ik besloot dat het tijd werd om te kijken naar een mp3-speler. Eigenlijk was ik ervan overtuigd dat alles wat geluid maakte van Sony moest zijn (en ja, ik ben altijd erg trouw aan merken), maar die hadden een mp3-speler met 8GB ruimte voor dezelfde prijs als de iPod classic van 80 GB. Ik  besloot te kiezen voor meer muziek met het risico dat de kwaliteit ervan minder was dan ik gewend was. Ik kocht een zwarte iPod classic.

Het was even wennen, maar al snel ging ik de deur niet meer uit zonder mijn iPod. Zes jaar lang was het mijn muziekmaatje. De laatste tijd werd de liefde minder. De batterij werd slecht en hij moest elke dag opgeladen worden. Ik liet hem steeds vaker thuis. Ik ging nadenken over een vervanger. Deze keer was de keuze snel gemaakt. Als Blackberry gebruiker, heb je geen leuke apps en spelletjes op je telefoon. Ik wilde nog niet overstappen op een nieuwe telefoon en de iPod touch kan ook een heleboel. Vandaag kwam de postbode mijn nieuwe iPod brengen. Ik was meteen enthousiast! Hij is mooi, licht en ik hoefde er nauwelijks aan te wennen.

Dag oude iPod… Welkom iPod touch!

15 reacties

 1. Willemvk

  Ik heb mijn iPod nano al in geen maanden gebruikt. Ik ben overgestapt naar mijn telefoon. zo veel muziek luister ik toch niet

 2. Daan

  Ik heb nog steeds de eerste generatie iPod Touch, en nog steeds dik tevreden mee. Heb hem een paar dagen na releasedatum gekocht -nooit klachten mee gehad.

 3. Debbie

  Heb ook de eerste generatie van de ipod touch en ben er super blij mee, zeker ook nog nooit problemen mee gehad.

 4. Sanne

  Ik heb er geen mening over, want dat is dus wat je als slechthorende met hoortoestellen dus wel weer mist (of niet…. het is maar hoe je het bekijkt). Met toestellen in kan ik zoiets niet gebruiken en zonder toestellen kan het dan weer wel, maar wordt het een beetje erg gevaarlijk omdat ik dan de omgeving niet meer hoor.
  Al vind ik je nieuwe Ipod wel heel erg gaaf!

  • Roxanne

   Dat klinkt niet ideaal nee! Dat is jammer, maar gelukkig heb je genoeg andere manieren om muziek te luisteren.

 5. Zina

  Heb zelf al ruim 4 jaar een iPod touch en ben er nog steeds ontzettend tevreden over. Veel plezier met je aankoop! 😀

 6. Serena

  Ik heb er een tijdje geleden eentje gewonnen. Gebruik hem als vervanger als mijn iPhone leeg is en op het werk is het mijn radio. Boxje koppelen, Spotify aan en gaan met die banaan, ideaal!!!

 7. Mich

  Veel plezier ermee. Ik luister bijna geen muziek onderweg (dan heb ik muziek aan in de auto of gewoon in huis), de muziek die ik heb, staat allemaal op mijn telefoon.

  Uw Blackberry leeft nog begrijp ik? 🙂

  • Roxanne

   Ja die leeft zeker nog. Ik ben ondertussen wel de iPhone van H. aan het testen want ik mag bijna een nieuwe telefoon uitzoeken en ik heb geen idee wat ik wil!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.