Zwemmen

geplaatst in: Sport | 4

Het is alweer een paar weken geleden dat ik drie sportscholen had opgezocht waar ik een keertje zou willen gaan kijken. Ik moet toegeven dat ik dit nog niet heb gedaan. Nadat ik ruim een week flink ziek geweest ben, heb ik er niet meer naar gekeken. Er is wel een sportschool aan het lijstje toegevoegd, maar ik ben er nog niet geweest. Inmiddels is het wel nodig om de knoop door te hakken. Mijn vriend is eind november geopereerd aan zijn knie en mag nu van de orthopeed  weer gaan sporten. De uitdaging voor hem is om binnen drie maanden weer fit te zijn. Dus we willen hier samen aan gaan werken. Tot we een sportschool gevonden hebben, willen we gaan zwemmen. En vandaag heb ik dat  voor het eerst dit jaar gedaan. In augustus zwom ik nog met gemak 60 baantjes, maar daarna ben ik eigenlijk niet meer naar het zwembad geweest. Ik ben vandaag met 40 baantjes begonnen. Dat is een kilometer. Netjes, maar het kan dus beter. En daar wil ik dan de komende weken eerst maar eens aan gaan werken. Als ik dát kan, dan lukt de sportschool ook wel weer.

4 reacties

 1. Stéphanie

  Hup, gewoon doen, die sportschool! Als je eenmaal begint is het hartstikke leuk! Ik ga me trouwens in februari ergens aanmelden :).

  Zwemmen is ook fijn trouwens. Wel goed dat je dat dan als tussending doet!

 2. Sandra

  Die sportschool…. ik heb nooit wat aan sporten gevonden en hield het dus wekelijks bij zwemmen en schaatsen. Dat was destijds beweging genoeg. Tegenwoordig fiets ik veel van huis naar werk en weer terug en tussendoor heb ik genoeg beweging met het huishouden.
  Maar wel goed dat jullie er samen voor gaan. Dan is de motivatie om het vol te houden vaak toch wat groter!

 3. Lyanne

  Zwemmen vind ik zelf leuker dan de sportschool. Daarom heb ik vorig jaar ook de sportschool ingewisseld voor het zwembad. Alhoewel ik dat soms ook nog moeilijk vind om langs te gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.