Witte T-shirts van Alan Red

geplaatst in: Lifestyle | 0

HemdvoorHem.nl vroeg of Pel soms interesse had om een paar witte T-shirts te proberen. Hij draagt die eigenlijk elke dag wel, want daardoor blijven zijn polo’s, overhemden en truien langer mooi. Normaal gesproken koop ik zijn ondershirts eigenlijk overal en nergens. Het is maar net waar we langs komen. Ik vroeg me ook oprecht af of het uitmaakt waar je je ondershirts koopt. Is de kwaliteit van een bekend merk beter dan een wit T-shirt van bijvoorbeeld Hema of Primark? Pel ontving vorige week een pakketje met witte T-shirts van Alan Red van Hemdvoorhem.nl zodat hij het zelf kon testen.

 

In het pakket zaten twee witte Alan Red t-shirts. Pel had gekozen voor de slim fit variant. De shirts zijn naadloos en voelen fijn aan. Hij trok er meteen één aan en ik zal het verder niet al te spannend maken. Hij was eigenlijk meteen verkocht en wil het liefst geen andere ondershirts meer aan.

Wat maakt deze shirts fijn? Pel vertelde me dat hij het vooral erg fijn vindt dat je het shirt bijna niet voelt zitten. Je voelt geen naden of labeltjes. Dat is positief. Ook zijn ze lang genoeg. Inmiddels heb ik de shirts ook al een aantal keer gewassen. Ze blijven erg mooi na een aantal keer wassen. Daar word ik dan weer blij van. De shirts zijn ook binnen een paar uur droog als je ze op de waslijn hangt, dus je kunt ze snel weer aan na het wassen.

Pel is dus blij met deze shirts. Iedereen heeft zo zijn eigen favoriete producten en merken, maar ik denk dat we wel kunnen stellen dat Alan Red wel op Pel’s lijstje komt te staan voor de toekomst.

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met HemdVoorHem.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.