Wish

geplaatst in: Familie, Lifestyle | 9

Iedereen heeft waarschijnlijk wel een favoriet geurtje. Een geur die je altijd lekker blijft vinden en waar je steeds weer bij terug komt. Voor mij is dat Tommy Girl. Toen ik 13 was, kreeg ik voor het eerst een proefmonstertje van deze geur en vanaf dat moment was ik verkocht en heb ik eigenlijk altijd een flesje in huis gehad. Af en toe probeerde ik eens wat anders, maar meestal was dat eenmalig of ik kreeg het van iemand anders.
Wish

Vorige maand vierde ik mijn verjaardag en mijn vader had nog een cadeautje voor me meegenomen. Het was een flesje Wish van Chopard. Ik kende het geurtje helemaal niet, maar mijn vader had hem voor me uitgezocht omdat hij het flesje zo leuk vond. En ik kan hem geen ongelijk geven, want het flesje is zeker leuk!

Het geurtje is wat sterker dan ik gewend ben, maar ik vind hem wel lekker ruiken. Ik ga hem lekker gebruiken voor een avondje uit of een feestje. Daar vind ik het wel een geschikte geur voor.

Het enige nadeel is dat ik het flesje niet neer durf te zetten op mijn kastje in de slaapkamer. Mijn katten springen nog wel eens lomp en onhandig op de kast en ik ben bij dit flesje helemaal bang dat hij dan van de kast af rolt. Daarom laat ik mijn geurtjes meestal in het doosje zitten. Als er dan iets van de kast valt, is het minder snel stuk. Het blijft wel jammer dat je het leuke flesje dan niet ziet.

9 reacties

 1. Huib

  Ik vind het geurtje wel lekker, word alleen zo bang van dat flesje… Als dat valt heb je een gat in de vloer / je voet / je kat.

  • Roxanne

   Of in je hand, als je het opvangt. Oh wacht, we hebben allebei al een gat in ons hand! 😉

 2. Sanne

  Het is wel een heel mooi flesje. Hier staat alle parfum gewoon uitgestald in de badkamer. Daar komt geen enkele kat.

  • Roxanne

   Ik heb meestal de was aan de badkamerdeur hangen… de nadelen van een flat he? 🙂 Die katten komen echt overal.

 3. Kim

  Ik ben beide luchtjes niet, dus heb geen idee haha.
  Ja design, daar heb ik ook een zwak voor 😉

 4. Petra

  Noa! 😀 My old time favorite. Hoewel ik met mijn laatste flesje al 5 jaar doe én ik ook regelmatig Cool Water van Davidoff op heb. Die is zo lekker fris.

  Ik spaarde vroeger parfumflesjes en Wish was een van mijn mooiste exemplaren (tot ik Nina Ricci ontdekte, met die mooie duifjes erop… ;-))

 5. tineke

  Wat lief van je vader!:) Die van mij zou niet zo snel een geurtje voor me uitzoeken, haha. En wat een schattig flesje! 😀

 6. Serena

  Ik heb ook favoriete geurtjes. Heb meestal de ‘She’ van Armani. Omdat die deze Kerst echter niet te krijgen was, heb ik Trussardi Donna gekregen van mijn vader. Heerlijk!!! Wel leuk om op die manier nieuwe geurtjes te leren kennen.

 7. Mich

  Ik ken het geurtje niet, maar het flesje is prachtig! Ik gebruik al jaren een geurtje van Escada en ga er nooooit meer vanaf! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.