Winactie: Kaya Sieraden [GESLOTEN]

geplaatst in: Internet & Technologie | 11

Vandaag komt er ondanks de warmte toch een artikel online. Ik heb namelijk een leuke winactie voor jullie! Kaya Sieraden heeft een nieuw design en dat is een reden voor een feestje. Daarom mag ik aan één van jullie 30 euro shoptegoed weggeven. Daarnaast is er een kortingscode beschikbaar voor alle lezers van mijn blog. Lees dus snel verder hoe je mee kunt doen met deze winactie.

kaya sieraden 2
De foto’s zijn eigendom van Kaya Sieraden

Bij Kaya Sieraden vind je allerlei soorten (gepersonaliseerde) sieraden voor mama’s en kinderen. Bij deze webshop ben je dus op het juiste adres voor een mamakado, maar eigenlijk is er voor iedereen wel iets moois te vinden. Denk hierbij aan kettingen, hangertjes, armbanden, ringen en kindersieraden. Zo kun je bijvoorbeeld een mooi (kraam)cadeau uitzoeken of iets leuks kopen voor jezelf. Je kunt de sieraden nog persoonlijker maken door er een naam of tekst in te laten graveren.

Hoe kun je mee doen?

 • Vertel in een reactie dat je mee doet en welk artikel van de website jou het meest aanspreekt. Zorg ervoor dat je een geldig e-mailadres invult, zodat ik je kan e-mailen wanneer je gewonnen hebt.
 • Like mijn Facebook pagina voor een extra winkans.
 • Deze winactie loopt tot 31 augustus. Op donderdag 1 september zal ik de winnaar persoonlijk bericht sturen. Je hebt hierna 48 uur om te reageren op deze e-mail.
Kaya sieraden
De foto’s zijn eigendom van Kaya Sieraden

Kortingscode

Win je niet of wil je nu alvast iets kopen in de webwinkel van Kaya Sieraden? Ik mag jullie namens Kaya Sieraden ook een kortingscode aanbieden. Met de kortingscode ‘roxxy’ krijg je 15% korting op alle sieraden. Deze code is geldig tot 31 oktober 2016.

Deze winactie is tot stand gekomen in samenwerking met Kaya Sieraden.

11 reacties

 1. PatriciaD

  O gaaf doe zeker mee! Ik denk dat ik ga voor een armband met de namen van mijn meisjes ???????? maar zoveel leuks om uit te kiezen…. Kan ook dat het armbandjes voor de dames zelf worden

 2. Liesbeth

  Wow! Gave actie! IK vind de edelsteen oorbellen heel gaaf om aan een goede vriendin te geven!

 3. Mariska

  Ik heb op de site zitten neuzen en vind een aantal dingen heel mooi, de drie generaties bijvoorbeeld of een vriendinnen infinity armbandje die ik zou delen met mijn nichtje waar ik een bijzondere band mee heb, maar ook zag ik dat er hangertjes zijn waar je een datum in kunt laten graveren, ik zou daar de datum van de start van mijn ‘nieuwe ik’ in laten graveren 🙂

 4. Linda Raaijmakers

  Ik vind de zilveren Infinity Armband ‘forever’ erg gaaf om als verrassing te bestellen voor mijn zus die voor de eerste keer moeder is geworden. Dus ik duim heel hard voor mijn zus 😀

 5. Yvonne

  Wat een ontzettend mooie sieraden hebben ze bij Kaya. Ik zou heel graag winnen. De ketting met de familiestamboom heeft mijn voorkeur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.