Winactie: Dutch Kawaii

geplaatst in: Post, Schrijven | 20

Eerder schreef ik al dat ik dol ben op het schrijven van brieven. Op dit moment heb ik 10 penvriendinnen waarvan het grootste deel in het buitenland woont. Hoewel het voor mij vooral om de inhoud van de brieven gaat, ben ik dol op mooi papier. Als het gaat om briefpapier dan komt het kind in mij naar boven. Ik ben dol op kleuren en schattige figuurtjes. Combineer dat met schattige stickertjes en rollen tape en ik ben compleet gelukkig! Het nadeel hiervan is dat je snel online moet bestellen. In Nederland komen langzaam steeds meer webshops met schrijfspulletjes, maar voorheen moest je het verder weg zoeken. Iets wat niet iedereen even prettig vindt. Voor die mensen heb ik deze keer goed nieuws. Nederland is namelijk een leuke website rijker als het gaat om schattige letter sets en kaarten! Een van mijn penvriendinnen is namelijk begonnen met het ontwerpen van eigen letter sets, onder de naam DutchKawaii. Ik werd op slag verliefd op het mooie papier!

DK logo

DutchKawaii Lettersets

Op deze foto zie je een selectie van het papier wat te verkrijgen is op de website van DutchKawaii. Het papier is verkrijgbaar als letter pad van 50 velletjes, maar je kunt de ontwerpen ook in setjes van 5 velletjes bestellen. De enveloppen die erbij horen zijn per stuk te bestellen. Zo kun je je eigen setjes samenstellen, of je nu van korte of lange brieven houdt. Voor mij is dat ideaal, want normaal gesproken blijf ik met stapels enveloppen zitten als het papier al lang op is.

DutchKawaii verkoopt naast briefpapier ook leuke kaarten. Ideaal om te gebruiken voor Postcrossing of om te versturen aan een (pen)vriendin. Namens DutchKawaii mag ik onderstaand setje kaarten verloten onder de bezoekers van mijn blog.

DutchKawaii kaartjes

Wil jij deze leuke set kaarten winnen? Laat dan een reactie achter op mijn blog (met een geldig e-mailadres, zodat ik je kan bereiken) en like de Facebook pagina van DutchKawaii. De winactie sluit op zondag  28 april om 10:00 ’s morgens. Daarna maak ik de winnaar bekend op mijn blog.

Kun je niet wachten en wil je nu al één van de leuke dingen bestellen? Ga dan naar de website van DutchKawaii!

20 reacties

 1. Tamara

  Wouw, wat leuk! Ga die webshop zeker opslaan in mijn favorieten. Zo cute allemaal!

  En natuurlijk wie wil dit nou niet winnen he? Ik ieder geval wel! 🙂

 2. Fabi

  Am I even allowed to join this? 😀 I liked the page on facebook and I really, really love that paper. You showed it to me and it’s like the cutest paper ever. I will probably order some stuff as soon as I have more money. 🙂 LOVE IT!

 3. Jessica

  Ik ben een groentje als snailmailer…en ik ben spulletjes aan het verzamelen voor mijn snailmail contacten.Ik zou hier heeeel blij mee zijn.

 4. Veronique

  Super dat er weer een leuke website bij is gekomen, kan er geen genoeg van krijgen. het postpapier ziet er erg leuk uit! ik zal zeker vaker gaan kijken!

 5. Mandelly

  Prachtige ontwerpen!
  Het zou verstandiger zijn als ik de page niet zou liken maar het is zoals je zegt, het is soms lastig zoeken naar leuk briefpapier en zo dus ik heb gewoonweg geen keus 😉

  Ik krijg duidelijk geen bericht van een nieuwe blog dus dat ga ik ook eens uitpluizen.

  Groetjes @zussien 😉

 6. Sandra

  Ik ga eens eventjes de pagina liken. Iets winnen is altijd leuk natuurlijk en het zou toch mooi zijn voor mijn penvriendinnen om op zulk papier te schrijven.

 7. Daisy Kroon

  Ik heb de pagina geliked en hoop ook heeeeeel erg dat ik win! 🙂

 8. Rozemarijn

  Wat een schattige kaartjes en wat een leuke website. Ik ben dol op kaartjes sturen, dus ook ik vind het leuk om die kaarten te winnen!

 9. Peet

  Wat gaaf! Superleuk dat ze zelf gestart is met een webshop, ik ga meteen even kijken. En liken, want ik wil wel kans maken op die mooie kaartjes!!
  P.s.: brief voor jou komt er ook volgende week weer aan hoor, ligt al veel te lang op een antwoord te wachten 😉

 10. Mich

  Ik vind het altijd zo leuk dat jij nog brieven schrijft! Ik hoef niet mee te doen, ik schrijf bijna niet….

 11. lieke

  Super schattig zeg! Als ik niet win dan zal ik het toch echt zelf moeten aanschaffen! Hihi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.