‘Werk’ op zondag

geplaatst in: Werk & studie | 2

Ben ik een workaholic of wil ik gewoon niks missen? Hoe dan ook, ik checkte vandaag even in op de Museumwerf, waar ik stage loop. Niet om te werken, maar omdat we iets te vieren hadden. De Museumwerf bestond deze week vijf jaar en dus vierden we het eerste lustrum. Het feestje stond in het teken van zand en gezelligheid.

Ter ere van het lustrum is een aantal zandsculpturen voor de Museumwerf ontworpen en die waren dit weekend klaar. Ik vind ze echt prachtig om te zien, het is echt kunst. Maar daarnaast werd er ook een zandlosdemontratie gegeven met de historische zandaak ‘Door Gunst Verkregen’ en een oude vrachtauto (een GMC). Verder was er muziek van zeemanskoor de Brulboei, liep er een groep ’trekzakkers’ over het terrein (wat goed bij de sfeer van de werf paste in mijn ogen) en er werd geproost met champagne.  Ik vond het leuk om een andere kant te zien van mijn collega’s, maar ook om hun vrouwen en kinderen eens in het echt te ontmoeten. En ik kon H. eens wat meer laten zien van mijn stage.

Wat mij betreft was het dus een geslaagde middag. En ik ga de komende weken nog lekker iedere (stage)dag genieten van onze zandsculpturen tentoonstelling op de werf!

2 reacties

  1. Mich

    He workoholic! Je was vandaag toch ook aan het werk…*schud hoofd* ja ik denk dat jij nu ook bij de clubs workohlics hoort! Welkom 🙂

  2. Roxanne

    Ja ik was gisteren ook aan het werk… en volgende week het hele weekend! Oh oh! 😉 Gelukkig is mijn stage over anderhalve week voorbij, dan gaat deze workaholic even uitgebreid vakantie vieren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.