Weekendje Landal Heihaas

geplaatst in: Mama, Reizen & Vakantie | 2

De afgelopen maanden zat ik niet zo lekker in mijn vel. Ik had echt even tijd nodig voor mezelf, om voor mezelf te zorgen en de dingen te doen waar ik normaal gesproken te weinig aan toe kom. Gelukkig heb ik lieve mensen om me heen en lukte het om een weekend vrij te maken. Zo kon ik afgelopen weekend van de stilte genieten in een bungalow op Landalpark Heihaas.

Alleen op pad

Ik ben nog nooit eerder alleen op vakantie geweest, maar ik vind het niet erg om alleen te zijn. Ik zou niet zo snel alleen naar een hotel gaan en dan in mijn eentje uit eten gaan, maar een huisje waar je zelf kunt koken (of eten opwarmen) sprak me wel aan. Ik pakte genoeg dingen in om te doen en hoopte dat het droog was, zodat ik ook kon gaan wandelen. Qua weer had ik echt geluk, want de zon scheen een groot deel van het weekend.

Uiteindelijk heb ik best veel dingen kunnen doen. Zo had ik tijd om brieven te schrijven naar mijn penvriendinnen. Dat maakt mijn hoofd altijd wat leger, omdat ik dan veel kan delen. Daarnaast keek ik veel afleveringen van twee series. Op zaterdagavond lag ik lekker in bed te genieten van het optreden van de Livestreamers. En ik liep een Ingress banner op het park.

Zelfzorg

Uiteraard deed ik ook mijn best om even tijd te maken voor echte zelfzorg. Er was een bad in de bungalow en ik had een bruisbal meegenomen, zodat ik even lekker in bad kon. Ik probeerde voor het eerst een ‘shower bomb’ met lavendelgeur. Wat een aanrader is dat! Als je je ogen dicht doet, heb je gewoon je eigen spa in de douche. Dat combineerde ik met een lekker haarmaskertje. Mijn droge bos haar was wel toe aan wat liefde (en ik probeer de kapper nog even uit te stellen…)

Al met al vloog het weekend voorbij. Ik heb leuke dingen voor mezelf kunnen doen, maar ik kwam lang niet overal aan toe. Zo had ik nog willen lezen, bloggen en schrijven. Je kunt niet alles hebben, zullen we maar zeggen. Ik heb in elk geval weer wat op kunnen laden en uiteindelijk trok ik met een glimlach op mijn gezicht de deur van mijn bungalow achter me dicht. Ik was er klaar voor om mijn mannen weer te zien. En zo’n weekendje (of nachtje) alleen weg? Dat is wat mij betreft zeker voor herhaling vatbaar.

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.