Foto op canvas via Webprint

geplaatst in: Internet & Technologie, Thuis | 6

Vanaf het moment dat ik zwanger was, zijn we bezig geweest met het opknappen van onze flat. Kamer voor kamer hebben we alles aangepast en klaargemaakt voor de komst van Marcel, maar tegelijkertijd zijn we bezig geweest om er echt ‘ons huis’ van te maken. Omdat ik hier vroeger alleen woonde, hangen er voornamelijk foto’s en schilderijen aan de muur die ik ooit opgehangen heb. Het was dus al langer tijd voor nieuwe wanddecoratie, maar dat was één van die dingen die altijd blijven liggen. De komst van de baby was een mooie reden om dat ook daadwerkelijk te doen.
webprint nlToen Marcel 11 dagen oud was, hebben we mooie foto’s van hem laten maken. Ik wilde graag één van deze foto’s laten drukken op canvas en ging op zoek naar de beste deal om dat te laten doen. Die week werd ik benaderd door Webprint met de vraag of ik een product van hen wilde proberen. Ik zei ‘ja’ en wist al meteen wat ik wilde bestellen: Een foto van de kleine op canvas. Via de website kon ik de foto gemakkelijk uploaden en bestellen. De kwaliteit van de foto was zelfs goed genoeg om hem een maatje groter te nemen dan we oorspronkelijk in gedachten hadden. Super!

Na zes dagen kreeg ik het pakket binnen. Toen Huib thuis was, maakten we hem samen open. Toen kwam de grote vraag. Waar gaan we hem ophangen? Oorspronkelijk wilde ik een foto laten afdrukken om boven de box gehangen, maar omdat ik nu voor een maatje groter gekozen had, twijfelde ik. Uiteindelijk hebben we ervoor gekozen om hem boven de eettafel te hangen. Daar hadden we tenslotte een grote, lege muur. Door het paars van de muur valt de foto daar ook extra goed op. Ik ben er echt heel blij mee. En die foto voor boven de box? Die komt later nog wel een keer.

6 reacties

  1. sammie

    Wat een leuke foto en wat leuk dat je hem nu op canvas hebt! Ik heb ook een foto bij webprint mogen bestellen en ben super tevreden! Moet alleen nog even het artikel schrijven vanavond 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.