We kunnen weer zitten!

geplaatst in: Thuis | 14

Sinds we besloten hebben dat het voorlopig geen optie is om te verhuizen, heb ik weer zin om dingen te veranderen aan mijn huis. Zo hebben we in 2012 een nieuwe vloer gelegd in de gang en hebben we de logeerkamer veranderd in een studeerkamer. Er zijn nog een hoop klussen die ik graag zou willen doen, maar het kan niet allemaal tegelijk. Daarom doen we elke keer een stukje.

Een van de dingen op mijn wensenlijstje was het kopen van een nieuwe bank. Ik probeerde dat telkens uit te stellen, maar op een gegeven moment lukte dat niet meer. De oude bank was op en H. zakte er compleet doorheen. Een nieuwe bank kopen was dus het volgende punt op de lijst. Toen mijn verjaardag eraan kwam, besloten we om dit jaar geen cadeaus voor elkaar te kopen, maar samen geld bij elkaar te leggen voor een nieuwe bank. Dat is duurder dan een verjaardagscadeautje, maar we hebben er allebei iets aan. Ik wist al maanden dat ik het liefst een grijze bank wilde en hoe die er ongeveer uit moest zien. Het uitzoeken was niet moeilijk. Het liefst had ik een grotere uitgekozen, maar dat pas gewoon niet in deze woonkamer. Dus werd het de tweezits van dezelfde serie.

Vandaag was het zover. De bank werd afgeleverd. Ik sloop de kamer uit terwijl H. de pootjes onder bank schroefde en kwam pas weer terug toen hij goed en wel in de kamer stond. Daarna heb ik hem even getest. Hij zit goed. Vanaf nu kunnen we dus weer lekker samen op de bank zitten.

NieuweBank

14 reacties

 1. Sandra

  Mooie bank! Hier zijn de banken ook wel aan vervanging toe, maar we wachten nog maar even tot de betere tijden komen. Want dan ondergaat de hele inboedel een metamorfose!

  Jullie kunnen in elk geval vanavond weer heerlijk bankhangen!

  • Roxanne

   Ik wil eigenlijk nog wel meer vervangen ja. Op mijn verlanglijstje staat bijvoorbeeld ook een mooie eettafel (genoeg mooie gezien op MP trouwens!) maar dan moeten daar ook weer stoelen bij. Stapje voor stapje komen we er wel hier!

 2. Zina

  Mooie bank! Zoiets wil ik denk ik ook wel als ik ga samenwonen, het fijne aan de kleur is dat ie bij heel veel past. Veel zitplezier, haha!

 3. Petra

  Wat fijn! En mooie bank. Lekker neutraal, en vooral als hij lekker ziet: super! Goed idee om geen verjaardagscadeaus te doen, maar het op deze manier in te leggen. Heb je veel langer plezier van waarschijnlijk.

  • Roxanne

   Ik denk ook dat we hier meer plezier van gaan hebben. Verjaardagscadeautjes zijn ook best leuk maar we moeten af en toe een beetje opletten dat we niet teveel uitgeven. Ik vind het wel leuk om dan af en toe iets te kopen voor ons huis!

 4. Kim

  Het is echt een mooie bank! Hier heb je meer aan dan aan een cadeaubon bijvoorbeeld, dat doe je goed *geeft een high five*

  • Roxanne

   Niets doen gaat prima ja. Het is ook een bank waar je wel op kunt slapen als het moet, dat merkte ik gisteren al. Onze oude bank was kleiner en die had hogere leuningen dus daar kon je wel op hangen maar niet op liggen.

 5. Marcella

  Mooie bank!! Wij hebben jaren geleden aan elkaar twee nachtjes Parijs gegeven. Zo hadden wij een mooie trip met kerst in deze stad! Slim om zo je wensen in te vullen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.