We gaan verhuizen

geplaatst in: Thuis | 12

De afgelopen maanden heb ik af en toe al laten vallen dat we op zoek zijn naar een nieuwe woning. Het liefst hadden we willen verhuizen voordat we kinderen kregen, maar we weten allemaal dat het leven soms anders loopt dan je zou willen. Verhuizen is ook niet gemakkelijk. Zeker als je niet goed weet waar je dan heen zou willen en waar je naar op zoek bent. Na een flinke zoektocht hebben we dan eindelijk een plekje gevonden waar we allebei blij mee zijn. Sinds gisteren is het officieel. Het contract is getekend en op 1 mei krijgen wij de sleutel van ons nieuwe huis.

Een echt huis. Natuurlijk wonen we nu ook wel in een huis, maar een appartement is toch anders. Op deze plek heb ik negen jaar gewoond en het voelde echt als mijn huis. Pel en ik zijn inmiddels bijna zeven jaar samen en we gaan voor het eerst samenwonen op een plek die we ook echt samen uitgekozen hebben. In een huis met meerdere verdiepingen en met een tuin. Een huis dat we helemaal samen in kunnen richten en naar onze zin kunnen maken. Hoewel we het niet altijd met elkaar eens zijn over kleur en stijl, hebben we de afgelopen weken al wel gemerkt dat er altijd iets te vinden is dat we beide mooi vinden. Daarnaast mag hij net iets meer zeggen over de tuin en ik over de woonkamer. Ik heb er dus alle vertrouwen in dat we hier samen ‘ons plekje’ van gaan maken.

Binnenkort zal ik jullie nog wat meer vertellen over ons nieuwe huis en hoe het is om als stadsmeisje in een dorp te gaan wonen. Ik zal jullie natuurlijk ook op de hoogte houden van de verhuizing. Als ik tijd heb tenminste. Mocht het hier af en toe wat stiller zijn, dan ben ik waarschijnlijk bezig met klussen en inpakken.

12 reacties

 1. Vanessa Gerrits

  Spannend hé! ^^ Wij verhuizen op 1 juni ook van een appartement naar een huis, maar het is nu wel echt nog even zwaar stressen 😮 Succes alvast met jullie nieuwe stulpje en inpakken en al dat gedoe (I know how you feel :D), fijn dat je een nieuw hoofdstuk kan aanvangen samen met je gezinnetje!

  • Roxanne

   Ja dat verhuizen an sich is best een ding en daar zien we allebei wel tegenop maar goed we gaan er gewoon tegenaan en daarna genieten! Jij ook veel succes!!

 2. Rory

  Wat leuk! De grootste verandering van appartement naar huis vond ik toch wel de onmetelijke ruimte die lijkt vrij te komen. Maar pas op. Wij merkten dat het heel snel veel voller werd in huis. Meer ruimte zorgt er min of meer voor dat je die toch voller gaat ‘proppen’. Dat laatste klinkt niet zo leuk en bedoel ik natuurlijk ook niet letterlijk zo. Maar ik vind het jammer dat we het niet allemaal wat leger hebben gehouden. Ik ben benieuwd hoe jullie het gaan doen, vinden, wonen. Veel woonplezier!

 3. Kim

  Ah, wat leuk! Gefeliciteerd! 🙂
  Ik ben heel benieuwd wat jullie ervan gaan maken.
  Veel plezier met het inrichten etc.
  Liefs
  Kim recently posted…Vallen en…My Profile

  • Roxanne

   Kan ik me voorstellen ja 🙂 Heb eigenlijk nog nooit een eigen tuin gehad dus dit wordt wel een leuk avontuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.