Wat wil een ziek mens nog meer?

geplaatst in: Huisdieren | 10

Flaco

Bella

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vorige week zei ik nog dat ik in 2013 nog niet zoveel ziek geweest was. Vorig jaar had ik in maart al een paar keer een virus te pakken gehad en zelfs een oorontsteking. Dit jaar was zeker beter begonnen. Misschien had ik dat beter niet kunnen zeggen. Inmiddels ben ik sinds donderdag ziek thuis. Ik slaap ’s morgens lang uit, breng de middag door op de bank met een boek en zet ’s avonds de televisie aan. Verder komt er weinig uit mijn handen. Het moet maar even.

Wel heeft elke dag een hoogtepunt. Wanneer ik zie thuis ben, kan ik extra genieten van het gezelschap van mijn twee katten. Bella en Flaco zijn de hele dag bij me in de buurt. Ik heb niet de illusie dat ze dit voor mij doen. Nee, de koorts maakt me vast warmer dan de vensterbank dus dan ligt dat bed wel zo lekker voor ze. Op de bank krijgen ze extra veel aandacht, omdat ik tijd genoeg heb om even met ze te knuffelen. Hoe dan ook, ze maken de dag een stuk gezelliger! Ik word elke ochtend wakker met een miauw en wat kopjes en heb de hele dag een warme kat op schoot. Wat wil een ziek mens nog meer?

10 reacties

 1. Kim

  Ja, Minoes en Lucky zijn voor mij precies hetzelfde. Echt fijn voelt dat šŸ™‚
  Beterschap meis.

  • Roxanne

   Ja dat vooral, maar als het dan toch moet, dan maar met leuk gezelschap!

 2. Janneke

  Poeh, dat zou niks voor mij zijn, met mijn kattenallergie… Ik mag trouwens van geluk spreken dat ik, op wat allergieaanvallen na (want af en toe ontkom je er niet aan, aan katten), lang niet ziek ben geweest. Afkloppen. Hopelijk ben jij ook snel weer beter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.