Good morning, sunhine!

geplaatst in: Thuis | 5

Sinds januari word ik elke ochtend wakker van mijn Wake Up Light.  Hoewel ik eerder nog twijfels had of ik niet gewoon een beter ritme aan was gaan houden door vroeger naar bed te gaan of dat het stom toeval was dat ik wakker werd van licht, begin ik daar nu anders over te denken. Het is inmiddels zomertijd en het wordt steeds vroeger licht. En wat is nu het geval? Iedere ochtend, zo net na zes uur, als het licht is geworden, lig ik klaar wakker in mijn bed. Soms draai ik me om en slaap ik verder, maar meestal doe ik geen oog meer dicht. Het gevolg hiervan is dat ik ’s avonds ook weer eerder moe ben en dus nog vroeger op bed lig. Daarom begin ik nu wel te geloven dat ik écht wakker kan worden van licht. Het is alleen een beetje jammer dat ik over het algemeen liever niet om zes uur opsta!

5 reacties

 1. patricia

  de oplossing zou natuurlijk zijn om van die verduister gordijnen te nemen… werkt ook verbazingwekkend goed om de warmte buiten te houden! (we hebben dit ook op mijn dochters kamer)

 2. Peet

  Ik zou ook voor verduisteringsgordijn gaan dan. Heb er zelf gelukkig geen last meer van, maar “vroeger” dus wel en toen werkte zo’n gordijn prima. Al had ik toen geen wake up light, maar een lieve mama die mij wakker maakte.

 3. Mich

  Ja doe eens verduistergordijnen! 🙂 Mijn ritme is sowieso verkloot door mijn werk dat ik altijd, maar dan ook altijd al rond 6u wakker ben, zowel op vrije als werkdagen.

  Probeer die verduistergordijnen en anders is het echt je ritme. En dat is,…..klote…:) x

 4. Willemvk

  Meestal doe ik de moeite niet om mijn gordijnen dicht te doen. En ik merk wel dat ik in de zomer dan wakkerder wakker wordt dan in de winter. Heerlijk

 5. justm3

  In de zomer ben ik ook steeds zo vroeg wakker en in de winter geraak ik amper uit bed. Ik vind het wel fijn om van het zonlicht wakker te worden, dan ben ik vele wakkerder terwijl ik in de winter ’s ochtends altijd een halve zombie ben :p

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.