Vrijwilligerswerk bij Stichting Borderline

geplaatst in: Werk & studie | 5

logovierkantMijn stageperiode is inmiddels voorbij en mijn afstudeeronderzoek is afgerond. Toch kan ik nog geen afscheid nemen van mijn leuke collega’s bij Stichting Borderline. Gelukkig hoeft dat ook niet. De komende weken ben ik nog druk genoeg met de laatste loodjes wat school betreft en daarnaast heb ik ook nog niet zomaar een baan gevonden als ik mijn diploma heb. Ik heb dus besloten om één dag in de week bij de stichting te blijven werken als vrijwilliger.

Vandaag had ik mijn eerste werkdag als kantoormedewerkster in plaats van stagiaire. In feite verandert er weinig, behalve dan dat ik geen stress meer heb van mijn afstudeeronderzoek. Dat betekent op zich niet dat er niets meer te doen is. Ik blijf gewoon lekker doen wat ik al deed en ik help mijn collega’s waar dat nodig is. Daarnaast kan ik mijn werkzaamheden fijn uitbreiden met dingen die ik leuk vind om te doen. Kortom, ik heb er zin in!

5 reacties

  1. Serena

    Tja, je moet vooral doen wat je leuk vindt. Maar ik zou toch meer in zijn voor iets dat ook daadwerkelijk betaald werd…

  2. Kim

    Wat leuk dat je vrijwilligers werk blijft doen! Ze zijn vast erg blij met je…terecht 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.