Voor de leeuwen

geplaatst in: Film, TV & Theater | 19

Een paar weken geleden zag ik dat Serena onverwachts naar de voorstelling van Sara Kroos ging. Ik realiseerde me dat ik zelf al 2,5 jaar niet meer naar het theater geweest was en ging kijken of er nog kaartjes over waren voor de show in Utrecht. Die avond had ik geen geld, maar misschien zou het lukken om kaartjes te bestellen als mijn geld gestort was. Helaas bleef ook daar weinig van over. We hadden de nieuwe bank betaald, waren op vakantie geweest in december en er lag nog een blauwe envelop te wachten op een betaling. Ik besloot dat ik nu eenmaal niet alles kon hebben en dat ik in juni zou kijken naar tickets voor het nieuwe theaterseizoen.

TweetSaraKroos

Toen ik woensdag wakker werd, besefte ik dat ik ’s avonds niet in de Stadsschouwburg zou zijn. Ik plaatste een tweet omdat ik er ontzettend van baalde. Sara wees me op de retweet actie en het feit dat er kaartjes klaar zouden liggen op een bepaalde naam. Kim en ik raakten daarover in gesprek. Hoe hard moest ik dan rennen? Zou ik zoveel geluk hebben? De dag was niet zo lekker begonnen en ik zat een beetje in een dip. Het zou dus wel een mooie afsluiter zijn van de dag. Ik besloot de gok te nemen en kwam van de bank af om me om te kleden. Terwijl ik naar de badkamer liep om mijn tanden te poetsen, riep H. dat ik me niet meer hoefde te haasten. Sara had nogmaals gereageerd op mijn tweet van die octhend!

TweetSaraRox

Zo kon ik woensdagavond toch nog naar het theater om de voorstelling ‘Voor de leeuwen’ te zien. Het was fijn om de Stadsschouwburg weer eens binnen te lopen. Voor H. was het de eerste keer dat hij daar was en hij had ook nog nooit een voorstelling van Sara Kroos gezien. Ik was heel benieuwd wat hij ervan zou vinden. We zochten onze plaatsen op en terwijl we zaten te kletsen, ging plotseling het licht uit. Het begon. Vanaf dat moment heb ik geluisterd, geklapt, gelachen en vooral ontzettend genoten. Af en toe keek ik stiekem opzij, om te kijken of H. het ook naar zijn zin had. Ik zag hem lachen, dus dat zat wel goed. Sara kan mooi vertellen, fantastisch zingen en… ik kan nog wel een heleboel woorden neerzetten, maar eigenlijk kun je het beter zelf bekijken. Daarom heb ik hieronder de trailer neergezet van ‘Voor de leeuwen’, voor wie de voorstelling nog niet gezien heeft.

Wie nog graag naar ‘Voor de leeuwen’ wil, moet wel een beetje opschieten. Op de speellijst kun je zien waar Sara de komende maand nog speelt. Daarna is het echt voorbij.

19 reacties

 1. Serena

  Super dat je gewoon de kaartjes van haar kreeg. En ja, het is een geweldige show!!! Fijn dat je zo’n leuke avond hebt gehad…

 2. Kim

  Ja, dit is echt te gek he! Kijk, had ik toch gelijk he dat het geluk soms uit onverwachte hoek komt 😉
  Ik vind het fijn dat je het onwijs leuk hebt gehad en Sara is gewoon een topwijffie! 🙂

 3. H

  Het was wel leuk, maar je moet zo lang stil zitten… Dat kan ik toch helemaal niet 😛

 4. Isabelle

  Wauw, leuke actie van haar ! Ik geloof niet dat ze bij mij in de buurt komt, wel jammer, ik had haar best graag willen zien (:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.