Vijf dingen waar ik een zomers gevoel van krijg

geplaatst in: Life | 4

Het is nu al een paar dagen lekker warm en zonnig, dus de zomer komt er echt aan. Ik heb er zin in. Van mij mag dit weer echt weken aanhouden, want het maakt me vrolijk. Alles is wat mij betreft mooier als de zon schijnt. Het liefst zou ik achter mijn bureau vandaan komen en het water opzoeken, maar ik heb natuurlijk meer te doen dan vakantie vieren. Vandaag heb ik wel een lijstje gemaakt van vijf dingen waar ik een zomers gevoel van krijg.zomer

Water

Water staat met stip op nummer één. Ik houd van water. Het zwembad heeft mijn voorkeur als het echt om zwemmen gaat, maar een fijn strand is natuurlijk ook niet verkeerd. Lekker zonnen, ijsjes eten, een boek lezen en zwemmen. Ik heb er alweer zin in. Ik ben ook heel benieuwd of de kleine deze liefde in de toekomst gaat delen. Dan kunnen we daarnaast ook nog samen spelen en zandkastelen bouwen.

Lekkere ijsjes eten

Ik ben dol op ijs. Niet alleen op van dat heerlijke Italiaanse schepijs in honderd verschillende smaken, maar ook op waterijsjes. Perenijsjes en raketjes zijn zo lekker op een warme dag!

Slippers

Niet na hoeven denken over welke schoenen je aan moet, maar gewoon een paar fijne slippers aan je voeten. Dat geeft echt wel een zomers gevoel. Dit heeft natuurlijk als extra pluspunt dat ik een reden heb om mijn teennagels in een vrolijke kleur te lakken. Dan zien mensen dat ook en doe ik het niet alleen voor mezelf.

Zonnebrillen

Sinds ik een bril heb, draag ik minder zonnebrillen, maar ik heb nog steeds een hele la vol met gekleurde exemplaren. Ik word enorm vrolijk als ik mijn zonnebril op kan zetten, want dat betekent natuurlijk dat de zon schijnt.

Buiten eten

Het is zo lekker om buiten te kunnen eten. Helaas hebben wij zelf alleen een balkon, maar er zijn natuurlijk meer manier om buiten van je eten te genieten. Barbecueën bij familieleden of vrienden die wél een tuin hebben bijvoorbeeld, maar je kunt natuurlijk ook picknicken in het park of een terrasje pakken.

Ik ben vast nog een heleboel dingen vergeten die ook leuk zijn aan de zomer, maar deze vijf dingen kwamen het eerst bij me op.

Wat vind jij het leukste aan de zomer?

 

4 reacties

  1. Sandra

    Het tegenovergestelde van jou, want ik tel de dagen alweer af naar de herfst.
    De zomer is mij te warm, mijn bloeddruk schiet van heel erg laag naar hoog en omgekeerd.
    Hoofdpijn door de warmte en dan ook nog eens werken in een pand zonder airco.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.