Vier webshops met unieke handgemaakte sieraden

geplaatst in: Lifestyle | 0

In deze heftige tijden leek het me leuk om een aantal webshops in het zonnetje te zetten. Het oorspronkelijke idee was om er vier uit te pikken, maar ik kreeg zoveel leuke reacties op Twitter, dat ik besloten heb om er veel meer met jullie te delen. De tweede categorie die aan de beurt komt, is handgemaakte sieraden. Hoe bijzonder is het om iets cadeau te geven (aan een ander of aan jezelf) wat niemand anders heeft! Ben je nog op zoek naar een mooi en origineel cadeau? Kijk dan eens naar deze webshops. Ze zijn alle vier op hun eigen manier ontzettend bijzonder.

Just a drop of water

Josephiene van Just a drop of water ken ik al sinds de web-streepje-log tijd. Er is zoveel veranderd sinds toen, en inmiddels maakt ze ook prachtige, kleurrijke sieraden en glaskralen. In haar webshop vind je onder andere oorbellen, armbanden en kettingen, maar er zitten ook tashangers en broches in het assortiment. Omdat ze zelf haar kralen maakt, is elke kraal uniek. Voor voorbeelden en weetjes over glazen kralen, kun je Just a drop of water ook volgen op Instagram.

VEMI

Van kleurrijk schakelen we over naar stijlvol en minimalistisch. De webshop van VEMI sieraden werd me aangeraden op Twitter. Wat een prachtige website! Het zijn niet alleen mooie sieraden, maar de presentatie mag er ook zijn. Het is een mooie combinatie van prachtige foto’s en videomateriaal, grotendeels gemaakt in de natuur. Ik vond het meteen leuk om deze webshop op te nemen in dit artikel.

Art by Daan

Daniëlle is een ware artiest. Ze maakt niet alleen sieraden, maar ook schilderijen en bijzettafels. Alles in dezelfde kleurrijke, artistieke stijl die ik niet anders kan beschrijven als typisch Daan. Ben je op zoek naar mooie, kleurrijke sieraden? In de webshop van Art by Daan vind je zowel losse sieraden als sets die bij elkaar passen. Met deze sieraden heb je altijd een kunstwerk bij je.

Yuchi Jewels

Via Twitter leer je de liefste mensen kennen. En soms kom je er dan per toeval achter dat daar een super leuke webshop bij hoort. Maarten en Jolanda hebben samen een webshop voor zelfgemaakte sieraden en andere mooie dingen. Een extra pluspunt, is het feit dat sommige items helemaal gepersonaliseerd kunnen worden met een naam of zelfs een afbeelding. De website vertelt je meer over wie ze zijn en wat ze doen, maar als je echt op de hoogte wilt blijven van de nieuwste technieken en producten, kun je ze beter volgen op instagram of Facebook.

Ken jij nog andere toffe webshops voor handgemaakte of persoonlijke sieraden? Deel gerust je linkje hier onder!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.