Vier toffe webshops voor post, papier en meer

geplaatst in: Post | 8

In deze heftige tijden leek het me leuk om een aantal webshops in het zonnetje te zetten. Het oorspronkelijke idee was om er vier uit te pikken, maar ik kreeg zoveel leuke reacties op Twitter, dat ik besloten heb om er gewoon meerdere te benoemen per blogpost. De eerste categorie is ‘post’. Ik ben dol op snailmail, swappen en het versturen van kaartjes, dus ik shop af en toe online om mijn voorraad aan te vullen. Houd jij hier ook van, of zoek je nog een cadeautje voor iemand, dan ben je bij deze webshops aan het juiste adres. En, omdat mijn blog jarig is, heb ik ook wat spulletjes gekocht en geef ik een pakketje met leuke spulletjes weg. Doe jij mee?

Envycards

Ik ontdekte Envycards door een berichtje van Feestje op de deurmat. De webshop verkoopt onder andere prachtige kaarten, inpakspullen, sluitstickers en andere producten die je nodig hebt bij het inpakken en verzenden van post. Toen ik bezig was met het verzamelen van spulletjes voor mijn herfstswap, had ik inpakpapier nodig. Toen bestelde ik hier voor het eerst. Inmiddels heb ik twee bestellingen geplaatst en ik vind het zo ontzettend leuk! De pakketjes werden snel verzonden en waren super leuk ingepakt. Het was echt een cadeautje in de brievenbus.

Vlinders in je buik

Ik volg het account van Vlinders in je Buik al jaren op Twitter en Instagram. Ik heb er in het verleden al vaker spulletjes besteld. Voorheen eigenlijk vooral stickers, tape en spulletjes voor snailmail, maar er zit nog veel meer in het assortiment. Ook voor inpakspullen, kaartjes en decoratie kun je hier goed terecht.

Post & Papier

De webshop van Post en Papier richt zich op spulletjes die je nodig hebt voor journaling, inpakken en snailmail. Ik kende de webshop zelf niet, maar kreeg deze tip door via Twitter. Ik ga deze shop zeker onthouden voor een volgende keer dat ik iets nodig heb.

Paper & Tape

Ik ken Ramona al heel lang uit het wereldje van penvriendinnen en snailmail. We hebben nooit echt met elkaar geschreven, maar elkaar wel gevolgd via social media. Ik denk dat dit zo’n beetje begonnen is in de tijd van Hyves? Of misschien zelfs wel eerder. Dat we allebei uit het mooie Wijk bij Duurstede komen, helpt natuurlijk ook mee. Ze heeft net als ik een liefde voor mooi (kawaii) postpapier en leuke kaartjes, stickers en andere spulletjes en die vind je dan ook in haar webshop Paper & Tape.

Winnen

De afgelopen weken heb ik hier en daar wat spulletjes geshopt . Dit pakketje met kaartjes, cadeauzakjes, sluitstickers, masking tape en een pen kun je winnen.

Wil jij kans maken op dit pakket? Lees dan hieronder wat je hiervoor moet doen.

 • Reageer onder dit bericht waarom jij dit pakket zou willen winnen en aan wie jij graag post stuurt;
 • Plaats je reactie met een geldig e-mail adres zodat ik contact met je op kan nemen als je wint;
 • Volg je mij al op op Instagram, Twitter, Pinterest of Facebook? Ik zou het erg leuk vinden als je dit zou doen;
 • Het delen van mijn blog op jouw social media waardeer ik ook heel erg;
 • Deze winactie loopt tot en met 15 november;
 • Op maandag 16 november stuur ik de winnaar een e-mail. Beantwoord deze e-mail binnen 48 uur, anders zal ik een andere winnaar kiezen.

 

 

8 reacties

 1. Sandra

  Ik doe graag mee natuurlijk, want schrijven is mijn grootste hobby. In dit geval zou ik het echter gebruiken om mijn lieve mama ermee te schrijven.

 2. Marian B

  Ik doe graag mee voor mijn zusje. Ze is bijna jarig en houdt erg van dit soort spulletjes. Ik zou haar er graag mee verrassen.

 3. Mariska

  Hoi
  Ik doe graag mee !!
  Als ik win doe andere ook weer plezier om iemand feestje op de deurmat te bezorgen.

  Groetjes Mariska

 4. Fio

  Wat leuk!
  Ik doe aan snailmail sinds mijn elfde. Eerst in Nederland en latet internationaal. Nog dagelijks ben ik hiermee bezig en het is mijn grootst hobby. Helemaal in deze tijd vind ik het heerlijk om een lach op iemand zijn/haar gezicht te brengen met een kaartje of een brief. Net zo heerlijk is het om mooie post in mijn brievenbus te brengen. Zelfs mijn postbode vindt het geweldig om alle post te brengen. Zoveel mooie (internationale) vriendschappen heb ik opgebouwd door middel van post! Ik word er blij van.

 5. Anne-Wil Kraan

  Wat een leuk artikel, ik doe overigens niet mee met de winactie de kaartjes die ik verstuur maak ik namelijk zelf en verkoop ik op vinted, link als site toegevoegd er is nu tijdelijk sale, als je nu wat besteld heb je bij aanschaf van 5 of meer producten 50% korting

 6. Nora

  Ik doe graag mee! Ik stuur post naar mijn vriendinnen en probeer daar altijd wat leuks van te maken. Sowieso met iets extra’s als glitter, stickers of een leuke washi-tape. Ik volg je overal behalve op Pinterest want daar ben ik niet actief šŸ˜›

 7. Sylvia van der Spek

  Ik lees je blogs met plezier. En ik geef graag cadeautjes, onder andere aan ons twitfeestjesclubje maar ook aan familie en vrienden. Ik probeer deze altijd leuk in te pakken. Vaak doe ik er een zelfgemaakt kaartje of labeltje bij…maar af en toe komt dat zelf knutselen er niet van.
  Dus ja, ik loot graag mee… Sylvia. @SoSyllie1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.