Verslaafd aan notitieboekjes

geplaatst in: Schrijven | 12

IMG_0262IMG_0279

Ik ben verslaafd! Aan mooie en leuke notitieboekjes. Ik heb stapels van die dingen liggen, sommige vol en veel ook nog leeg. Die liggen te wachten op een bestemming. Soms vind ik ze zo mooi dat ik er bijna niet in durf te schrijven, maar dan wil ik ze wel heel graag hebben. Ooit komt er wel een moment dat ik ze ga gebruiken.

Woensdag was het weer zover. H en ik liepen even bij de Makro binnen voor kattenbakkorrels en om even te snuffelen. Ik zocht bijvoorbeeld nog een muis voor mijn computer, omdat de oude helemaal op was. Opeens wees H. me op een bak met de notitieboekjes op de foto links. Ik was op slag verliefd en nam er een paar mee. H. vroeg zich nog af wat ik daar nu weer mee ging doen, want ik had er nog zoveel liggen. Ja, en?

Gisteren werd het me duidelijk dat H. niet de enige is die van mijn verslaving af weet. Mijn vader sms’te me eerder deze week al dat hij een leuk cadeautje voor me had gekocht. Ik was natuurlijk erg nieuwsgierig. Gisteren gaf hij het ’s morgens aan me. Het was het leuke boekje op de foto rechts. Things not to do. Die past wel erg goed bij me! In het boekje staan allerlei passende teksten en je kunt er lijstjes in maken van wat je niet gaat doen. Ik vind hem helemaal leuk!

12 reacties

 1. Peet

  Ik deel jouw passie!! Het is dat kindjes onder de 10 jaar niet bij de Sligro en Makro naar binnen mogen, anders reed ik vandaag spontaan er naartoe om ze ook te halen. Ben verliefd op die boekjes! 😀

  En zo supertof van je vader… hij weet wat bij jou past!

  • Miranda

   Mogen kindjes onder 10 jaar niet mee naar binnen? Ik ging 3 jaar geleden altijd met mijn baas van de bowling en nam Sam gewoon mee, (maxi cosi) maar ook Ella ging wel mee hoor, ( Makro in Duiven) en zag er ook altijd veel kinderen.

   • Peet

    Oh echt? Hier in Amersfoort heb je de Sligro, en daar mogen kinderen dus niet naar binnen. Lekker makkelijk voor mama-ondernemers he? :-S Not…

 2. Emmy

  Wat een leuke! Ik herken mezelf er wel in, vooral het niet durven schrijven in mooie boekjes! 2 jaar terug kocht ik er eentje in Turkije die ik zoooo mooi vind, dat het zonde is om er in te schrijven.

 3. Zina

  Zoooo herkenbaar! Ik heb er ook nog een stuk of 5 liggen, en ik blijf maar kopen. Oepsie.

 4. Miranda

  Wat een leuke verslaving! Ik vind het persoonlijk altijd jammer om het te kopen en er niets mee te doen, maar op zich kan je er wel weer andere leuke dingen mee, als je zelf een pakketje samenstelt voor een cadeau bv.

 5. Rianne

  Wat tof zeg!!
  Ik ben ook helemaal verslingerd aan notitieboekjes en als we weer in een winkel lopen waar ze liggen krijg ik een zachte por in mijn rug van vriendlief. Géén notitieboekjes want je hebt er nog zoveel liggen. Het probleem hier is dat ik ze vrijwel nooit helemaal vol schrijf, dus ik moet ze eerst volschrijven voordat ik weer een nieuwe mag kopen 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.