Verjaardagskalender van Fotofabriek.nl

geplaatst in: Familie, Internet & Technologie | 0

Vandaag staat mijn blog nog even in het teken van Vaderdag. Via Fotofabriek kreeg ik namelijk de mogelijkheid om een fotokalender te maken. Ik heb dit gecombineerd met Vaderdag en maakte voor Huib een verjaardagskalender met foto’s van Marcel en ons gezin. Op deze manier kan hij op zijn werk iedere dag kijken naar een foto van onze prachtige zoon. verjaardagskalender Fotofabriek

Kalender maken

Ik had nog niet eerder een kalender gemaakt met foto’s, maar het was niet moeilijk. Binnen no time had ik de software van Fotofabriek op mijn computer geïnstalleerd. Je kunt vervolgens aangeven wat voor een product je wilt maken. In mijn geval dus een verjaardagskalender. Vervolgens zocht ik 13 mooie foto’s uit en deze sleepte ik naar de juiste maand toe. Je kunt via de preview functie goed zien hoe het eruit komt te zien. Ik heb een tekst toegevoegd aan de voorkant van de kalender en heb onze verjaardagen alvast ingevuld. De rest mag Huib zelf doen. Als je product af is, kun je het gemakkelijk bestellen. De software stuurt je terug naar de website en vanaf daar wijst alles zich vanzelf.

In een paar dagen had ik de kalender al in huis. Ruim op tijd voor Vaderdag. Ik ben heel tevreden over het eindresultaat. De kwaliteit is goed en de foto’s zijn mooi. En het belangrijkste: Huib is er ontzettend blij mee. Het is een mooi en persoonlijk cadeau geworden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.