Verjaardag met live muziek

geplaatst in: Muziek, Vrienden | 2

Zaterdagavond ben ik naar het verjaardagsfeestje van drummer Bob geweest. Omdat hij in twee bandjes speelt (samen met mijn broer!), wilde hij graag optreden op zijn eigen verjaardag. Een feestje met live muziek is altijd leuk! Rond acht uur begonnen ze met optreden. Met het eerste bandje (In Denial) speelden ze vooral punk/rock covers en één zelfgemaakt nummer. Met de tweede band ( de Schuurband) werd het een muzikale tour van de jaren 60 tot nu. We hebben geluisterd naar de muziek, gedanst, gelachen, gezongen en vooral veel lol gehad. Om twaalf uur was Bob écht jarig en hebben we voor hem gezongen. Vlak daarna ben ik naar huis gegaan, want ik was erg moe en moest de volgende dag ook op tijd weer op.

Omdat ik mijn camera bij me had, en veel mensen al jaren nieuwsgierig zijn naar de band waar ik wel eens ga kijken in het weekend, heb ik hieronder een filmpje geplaatst van het zelfgeschreven nummer van In Denial. Kunnen jullie eindelijk eens zien waar ik het al die tijd over heb gehad.

2 reacties

  1. Roxanne

    Mijn broer speelt basgitaar… hij heeft het blauwe bloesje aan met de ruitjes. En hij zingt niet, want ik zie dat de zanger ook ruitjes heeft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.