Veel liefs van…

geplaatst in: Life | 7

Het begon allemaal met een tweet van één van mijn volgers. De Vriendin was op zoek naar een derde Postcrosser voor een artikel in het blad. Ik twijfelde in het begin een beetje of ik het wel wilde. Je staat maar mooi met foto en al in een tijdschrift. Na een paar e-mails had ze me overgehaald. Het is tenslotte geen ‘gekke’ hobby die echt niet kan, het is iets wat ik met veel plezier doe. En de fotoshoot zou helemaal goedkomen, zo werd me beloofd. Inmiddels is het zo ver. Ik sta deze week samen met twee andere dames in de Vriendin (van week 2), met een kort interview over Postcrossing.

Hoewel ik ooit het liefst aan de andere kant zou willen staan (als interviewer/tekstschrijfster), was het zeker ook leuk om dit een keer mee te maken. Na een gezellig telefoongesprek met de schrijfster van het artikel, kreeg ik een paar weken later een telefoontje dat ik langs mocht komen voor een fotoshoot. Dat was wel een hele bijzondere ervaring. Eigenlijk werd ik gewoon helemaal in de watten gelegd. Mijn haar en make-up werden gedaan (en ik zag zo waar een mooie vrouw in de spiegel verschijnen), ik kreeg mooie kleding aan en schoenen met hakken die niet zouden misstaan in een aflevering van Sex and the City. Dat ik niet kan lopen op zulke schoenen, is slechts bijzaak. De shoot zelf vond ik best ‘spannend’. Het heeft wel even geduurd voordat ik wat los durfde te komen, maar als ik nu de foto’s terug zie, dan was vind ik het wel geslaagd. Voor mij was het een bijzondere ervaring die ik achteraf toch niet had willen missen!

7 reacties

  1. Rianne

    ik las toevallig net de nieuwsbrief van de Vriendin! Wat leuk dat je daar instaat zeg.. ik zou het echt doodeng vinden =D

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.