Vans x Marvel kinderschoenen

geplaatst in: Lifestyle, Marcel | 0

Kinderschoenen zijn prijzig en die kleine voetjes groeien zo hard dat ze er nooit lang mee doen. Onze Marcel gaat nog een stapje verder. Hij is een racemonster op zijn loopfiets en hij gebruikt daarbij zijn schoenen om af te remmen. Niet alle schoenen kunnen hier tegen en er zijn ook al twee paar sandalen gesneuveld deze zomer. Ik was dus op zoek naar leuke, goede en betaalbare schoenen voor Marcel waar hij langer mee kan doen en die hij ook mooi vindt. Ik dacht opeens aan Vans. Omdat ze gemaakt zijn om mee te skaten, zouden de zolen van deze schoenen wat meer moeten kunnen hebben. Hoewel ik geen idee heb of dit ook geldt voor de kindermaatjes, vond ik het wel het proberen waard. Afgelopen dinsdag reisden we met de trein naar de Vans winkel in de stad.

Zelf had ik al op de site gekeken naar de peutercollectie. Ik durfde niet online te bestellen, omdat ik geen idee had welke maat Marcel nu heeft en hoe deze schoenen vallen. Dat was maar goed ook. Marcel blijkt bij Vans al maat 27 te hebben. Dat betekent dat de peutercollectie niet meer gaat passen en dat we al meteen door konden lopen naar de kinderschoenen. Nadat we de maat hadden vastgesteld, hebben we Marcel zelf rond laten lopen om hem te laten kijken naar de collectie. Hij mocht zelf zeggen wat hij mooi vond qua kleur en model. Al snel viel zijn blik op de Marvel collectie. Hij koos een paar schoenen uit met een drukke, kleurrijke superheldenprint en ook ik was eigenlijk meteen verliefd op deze gave schoenen.

We vroegen om de juiste maat, zodat Marcel even kon passen. Hij liep een paar rondjes door de winkel en bekeek zichzelf in de spiegel. Het zag er goed uit en hij keek blij. Marcel was dus een paar schoenen rijker. En ik? Ik had deze collectie van Vans x Marvel al eerder gezien en vond ze toen al gaaf. Ik ben stiekem ook wel een beetje jaloers dat ze deze versie niet verkopen in maat 40. Wie weet koop ik zelf ook wel een paar nieuwe Vans, want ik vind de Marvel collectie voor volwassenen ook heel gaaf.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.