Uniek boekje van Zon en Maan

geplaatst in: Life | 13

Notitieboekje Zon en Maan

Tijdens mijn tentamenweek liep alles niet zo als gepland. Ik had – zacht uitgedrukt – even niet de beste week van mijn leven. Toch hebben ook zulke weken leuke momenten. Een van de hoogtepunten was dat ik mijn naam zag staan als winnaar van het notitieboekje van Emmy! Dit boekje is uniek, omdat zij de voorkant zelf geschilderd heeft en er dus geen tweede van bestaat. Heel erg gaaf!┬áVandaag viel het pakketje in de brievenbus! Er zat een hele mooie kaart bij en ik was helemaal gelukkig! Emmy, nogmaals bedankt! Ik vind het echt super!

Vind je het ontwerp mooi en wil je meer illustraties van Emmy zien? Kijk dan is op haar blog Zon en Maan.

13 reacties

  1. Kim

    Wauw, wat is dit gaaf! ­čśÇ
    Jij wint nog vaak prijsvragen, maar helemaal verdient!

    • Roxanne

      Ik had net een heel zwaar tentamen achter de rug dus het was extra leuk dat er iets gezelligs bij de post zat!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.