Het tv-meubel van de toekomst?

geplaatst in: Internet & Technologie, Thuis | 8

Bron

Als je denkt dat je alles al gezien hebt, dan lees je in een e-mail van de Consumentenbond een nieuwsbericht over de nieuwe televisie van Ikea. Dit bericht trok meteen mijn aandacht. Ik had geen idee dat Ikea ook elektronica verkocht. De Uppleva is een televisie, geluidssysteem en tv-meubel in één en schijnt vanaf volgend jaar ook in Nederland te koop te zijn. Is dit de toekomst?

 Ik heb geen idee of het handig is. Stel dat één van de onderdelen kapot is, moet je dan met het hele meubel terug naar de Ikea om het te laten maken? Aan de andere kant, ben je wel in één keer klaar als je dit aan zou schaffen. En het scheelt waarschijnlijk een berg kabels. Toch denk ik wel dat ik dit eerst wil zien voor ik kan geloven dat ik er iets aan heb.

8 reacties

  • Roxanne

   Het ziet er inderdaad mooi uit, ik ben even plaatjes gaan opzoeken en dan ziet het er prima uit, maar ik vraag me dan wel af hoe de kwaliteit is.

 1. Sandra

  Oooh, dat ziet er wel heel mooi uit. Komt ie mooi op tijd ook, want dan mogen een paar mensen eerst dat ding gaan uitproberen en dan zijn wij eindelijk uit de ellende. De planning was om dan toch alles nieuw te gaan kopen, dus dan is die er vast ook wel in onze smaak en stijl tegen die tijd.

  • Roxanne

   Wij hebben zelf vorig jaar al een nieuwe tv moeten kopen omdat onze oude het begeven had, dus dat hoeft voorlopig (hoop ik!) niet nog een keer. Wie weet hebben ze wel een mooie versie dan. Toch lees ik liever eerst wat anderen ervan vinden.

 2. Melissa

  Ik heb hetzelfde ja. Eerst maar eens bekijken. Maar als het voor een redelijke prijs te kopen is, wie weet^^

 3. Lieke

  Volgens mij is deze televisie wel als model uitgekomen, maar was het geen onverdeeld succes. Ik heb er in ieder geval niet veel over gehoord verder. Lijkt me wel ideaal om zo’n meubelstuk te kopen, in één keer ben je klaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.