TTT: Top 10 favoriete boeken van 2014

geplaatst in: Boeken en ander leesvoer | 0

Elke donderdag organiseert De Lady Library een Top Ten Thursday. Elke week zie ik de blogjes voorbij komen, maar tot nu toe deed ik nooit mee. Ik ga het eens in de gaten houden. Waarschijnlijk zal ik niet elke week een TTT posten, maar als het onderwerp me aanspreekt, doe ik mee.

Deze week is de opdracht om een top 10 te maken van de mooiste, leukste en spannendste boeken die je tot nu toe gelezen hebt in 2014. Ik heb inmiddels al 30 boeken gelezen. De boeken die het meest zijn blijven hangen, heb ik voor jullie op een rijtje gezet.

  1. ‘Paper Towns’ – John Greenpaper towns
  2. Kiss me first‘ – Lottie Moggach
  3. Verborgen gezichten‘ – Nora de Ruyter
  4. ‘Allegiant’ (Divergent #3) – Veronica Roth
  5. ‘Reasons to be happy’ – Katrina Kittle
  6. ‘City of Glass’ (The Mortal Instruments #3) – Cassandra Clare
  7. ‘City of Bones’ (The Mortal Instruments #1)- Cassandra Clare
  8. ‘Chatprinses’ – Sara Blaedel
  9. ‘Veroordeeld’ – Karin Slaughter
  10. ‘Lock & key’ – Sarah Dessen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.