Tien jaar Roxxy84.nl

geplaatst in: Life | 10

Time flies! Het is alweer tien jaar geleden dat ik begon met bloggen op mijn eigen domein. Dat is een goede reden voor een feestje. Daarom wil ik de hele maand november gebruiken om dit te vieren met jullie.

Van student naar mama

In tien jaar is er veel veranderd. Tien jaar geleden stond ik op het punt mijn studie communicatiemanagement weer op te gaan pakken. Ik haalde wat vakken in uit het tweede en derde jaar van mijn studie en daarna begon ik aan mijn eerste stage periode bij Museumwerf Vreeswijk. Pel en ik woonden net een paar maanden samen in mijn appartementje in Utrecht. In de jaren die volgden, is er veel gebeurd en zo zijn de onderwerpen op mijn blog ook langzaam meegegroeid met mijn leven. Zo schreef ik in het begin meer over mijn studie en het afstuderen, maar ook over onze katten en de kittens die we opvingen via het asiel. In 2015 werd ik voor het eerst mama. Sindsdien staat mijn blog steeds meer in het teken van het moederschap en ons gezin.

Webshops en winacties

Ik wil er een feestje van maken deze maand! We zitten vlak voor de feestdagen en ik ken genoeg ondernemers met een leuke webshop. Het leek me erg leuk om deze webshops in het zonnetje te zetten. Hopelijk vinden jullie dat ook leuk en zit er wat leuks bij voor jullie om te shoppen, voor jezelf of voor de feestdagen die er binnenkort aankomen. Daarnaast vroeg ik op Twitter of anderen nog tips hadden voor leuke webshops. Daar kwamen ook zoveel leuke reacties uit dat het bijna moeilijk was om voor een paar shops te kiezen. Kortom, bereid je maar voor op een aantal blogjes met daarin verschillende tips op het gebied van post & kaartjes, sieraden en andere dingen.

Ook wil ik iets weggeven aan mijn lezers. Wie jarig is, trakteert. Toch? Ik heb bij een aantal webshops zelf wat spulletjes ingekocht om weg te geven. Houd de site dus in de gaten als je mee wilt doen met deze winacties.

Heb jij ook een webshop of een mooi product en wil je ook samenwerken? Stuur me gerust een mailtje op mail@roxxy84.nl met een leuk voorstel.

Wat zou jij willen weten?

Ik ben heel benieuwd wat jij nou graag zou willen lezen deze maand. Heb jij vragen voor mij als blogger of zijn er dingen die je altijd al had willen weten? Stel je vragen hier onder en ik zal ze in één of meerdere berichten proberen te beantwoorden. Dus, vraag maar raak!

 

 

 

 

 

 

 

10 reacties

 1. Saski

  Gefeliciteerd! Echt superknap, ik blog altijd bij vlagen….
  Ik ben benieuwd en uiteraard feest ik graaaaag mee!

 2. Saskia

  Is de vorige goed gegaan?! zoniet: nogmaals!
  Gefeliciteerd!!
  Superknap, ik blog altijd bij vlagen…
  En uiteraard feest ik graag mee!

 3. Janneke

  GEFELICITEERD laiverd!

  Al jaren twijfel ik of ik nu wel of niet ga bloggen op een eigen domein.
  Schrijf ik wel leuk genoeg?
  Wat heb ik nodig?
  Hoe krijg ik volgers?
  Hoe krijg ik contact met bedrijven om iets te mogen uit proberen?

  Vertel!

  • Roxanne

   Jij schrijft sowieso leuk genoeg en je bent leuk genoeg en je maakt genoeg gekke dingen mee 😉 Wat je nodig hebt is een domeinnaam en een webhost (en als ik die meneer van mij lief aankijk dan kan hij je vast wel helpen daarmee aangezien onze blogs op een eigen server draaien en hij dus niet de hoofdprijs vraagt aan vriendinnetjes van mij) en ja dan krijg ik mijn volgers vooral via social media en reageren bij anderen ennnn ehhmmmm contact met bedrijven kan via allerlei platformen maar soms krijg je ook vanzelf mailtjes of kun je ze zelf benaderen (maar daar ben ik te verlegen voor)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.