Swap: Zon in je brievenbus

geplaatst in: Post | 1

Post en swaps zijn altijd leuk, maar nu we vooral thuis blijven, is het extra fijn om iets gezelligs te vinden in de brievenbus. Zelf stuurde ik al flink wat kaartjes en knutsels samen met de jongens, maar toen er een Twitfeestje kwam met de naam Zon in je brievenbus wilde ik graag mee doen. Deze swap ging het niet om wishlists of een bepaald budget, maar om een leuk pakketje maken met dingen die je al in huis had. Komen al die spullen die ik altijd verzamel eens goed van pas!

Een tof lootje

Toen ik de mail kreeg met een naam en adres, was ik blij. Er doen altijd hele gezellige mensen mee met deze swaps, maar ik zat meteen vol ideeën. Hier een klein overzicht van wat er in mijn pakketje zat aan Saskia en haar mooie gezin.

Zon in mijn brievenbus

Deze envelop viel anderhalve week geleden al op mijn deurmat. Oh my, ik moest mijn geduld wel even flink op de proef stellen, want we hadden afgesproken om de pakketjes pas op Goede Vrijdag uit te pakken. De envelop moest dus bijna anderhalve week blijven liggen op de kast en keek me steeds aan. Ik heb het uiteraard netjes volgehouden, maar ik was zeker nieuwsgierig!

En dan zijn jullie natuurlijk nieuwsgierig naar de inhoud. Dat was ik dus ook! Het is een vrolijke boel! 🙂 Een lief kaartje, theetjes, paaseitjes, proefmonstertjes en een beetje paassfeer.

Twee enveloppen met zaadjes voor in de tuin. Ik ben heel benieuwd wat daar allemaal uit gaat komen, maar die ga ik zeker zaaien! 🙂

En als laatste gezellige stickers en kleurplaten. Dingen die ik zelf weer kan gebruiken bij het maken van leuke post voor anderen, dus ook dat komt zeker goed van pas hier in huis!

Bedankt voor je leuke pakketje zon in mijn brievenbus, Jenniek! Ik vond het erg leuk om te onvangen.

  1. Jenn

    Graag gedaan, fijn dat je er blij mee bent! Ik vond het lastiger dan ik dacht om me te houden bij wat ik in huis had.
    Jenn recently posted…Anwen updateMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.