Surprise!

geplaatst in: Familie | 9

Toen we zaterdag terug kwamen uit Londen (waar ik absoluut nog over ga bloggen deze week, wees maar niet bang!) had ik onderweg steeds contact met mijn vader. Eigenlijk heb ik altijd wel een hotline met hem en we zitten elkaar de hele dag door berichtjes, foto’s en grapjes door te sturen. Daar was dus niets vreemds aan. Toch leek hij wat zenuwachtig. Waarom wilde hij per sé weten in welke bus we zouden zitten? ‘Ze zijn toch geen feestje aan het organiseren he?’ zei ik tegen Huib. Ik was niet voor niets vertrokken op mijn verjaardag. Ik had geen zin in ongein. Na een lange reisdag wilde ik ook het liefst gaan douchen en in bed kruipen. Dat liep dus anders. Toen ik de trap op liep van onze flat en de deur van het slot deed, hoorde ik vanuit de woonkamer “SURPRISE!!” Mijn ouders en broer zaten in de woonkamer te wachten.

30 SurpriseIk had dan wel gezegd dat ik dit niet wilde, maar eigenlijk was het wel erg lief van ze! Mijn moeder had alvast gestofzuigd in huis en er stonden verse kippensoep en broodjes te wachten op tafel. De hele woonkamer was versierd met slingers en aan mijn slaapkamer deur hing een bordje. Ook had mijn moeder zelf een taart gebakken. We hebben samen gegeten en ik kreeg een cadeautje (super leuke oorbelletjes!) Ik kon meteen wat vertellen over Londen en hoe leuk we het hadden gehad.Na het eten wasten zij nog even af en ik kon een douche gaan nemen en op de bank ploffen.  Al met al was het nog best fijn thuis komen zo. Ik hoefde zelf niets meer te doen, behalve de katten een dikke knuffel geven. Die had ik namelijk wel enorm gemist!

9 reacties

 1. Serena

  Toch nog een leuke thuiskomst dus. Ik ben ook niet zo van het vieren, helemaal omdat ik alleen ben, dan ren je alleen maar om iedereen te ‘bedienen’.
  Maar… Het leven begint bij 30!!!

 2. Petra

  Aaah wat superlief!! Ik zou zelf ook een beetje overdonderd zijn door zo’n surpriseparty, zeker na een reisdag wanneer je moe bent. Maar toch is het ook wel heel erg lief!!

 3. Mich

  Toch leuk dat ze een verrassing voor je hebben geregeld! Snap wel het gevoel dat je na zo’n reis liever op de bank wil hangen. Maar toch wel lief van ze.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.