Studie drukte

geplaatst in: Werk & studie | 4

Het nieuwe collegejaar is vier weken geleden weer begonnen. Ik had me voorgenomen meer te gaan bloggen, maar studeren neemt tot nu toe meer tijd in beslag dan ik had gehoopt. Nadat ik meteen in de eerste week ziek geweest ben, had ik al meteen het gevoel dat ik achter de feiten aan liep. Inmiddels heb ik alles weer onder controle.

De vakken zijn op zich wel interessant. Ik volg dit blok corporate communicatie, interne communicatie en kennismanagement. Voor dat laatste vak hebben we een leuke docent die uit het bedrijfsleven komt en zich voor het eerst bezig houdt met lesgeven op deze manier. Dat is wel verfrissend en hij komt met goede praktijkvoorbeelden. Met maar drie colleges per week lijkt de werkdruk ook niet zo hoog, maar schijn bedriegt. Met vier dikke boeken, verschillende opdrachten, een essay en twee tentamens op komst, ben ik er toch dagelijks mee bezig. Dat ben ik niet meer zo gewend.

Mocht het hier dus stil blijven, dan zit ik hopelijk braaf met mijn neus in de (studie)boeken. Nu is het eerst weekend. Four weeks down, five more to go. En daarna weer een periode van rust. Ik kijk er al naar uit!

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.