Een stoere muursticker voor de babykamer

geplaatst in: Thuis | 1

In het voorjaar van 2017 zijn wij vanuit de stad verhuisd naar Vleuten. We hebben tijdens de verhuizing vooral de hoognodige klussen gedaan en besloten de rest later op te pakken. Een van de belangrijkste klussen van het afgelopen jaar was het opknappen en inrichten van de babykamer van Espen. De kamer is al maanden klaar om te gebruiken, maar de muren zijn nog wel kaal. Er is nog genoeg ruimte om de kamer persoonlijker te maken. Vorige week kwam ik in contact met de webshop meermetstickers.nl en het idee van een sticker op de muur zie ik eigenlijk wel zitten. Ik ben zelf dol op woorden en letters, dus ik vind het leuk om op zoek te gaan naar een passende muursticker voor de babykamer.

Kiezen voor één muursticker is moeilijk. Er zijn zoveel verschillende mogelijkheden dat ik bijna niet weet wat ik zou willen. Ik houd zelf meer van de Engelse dan van de Nederlandse taal, dus daarmee kan ik voor mezelf al een selectie maken in het aanbod. Er zijn gave, bekende teksten te krijgen zoals ‘I love you to the moon and back’ of de tekst van het versje‘Twinkle twinkle little star’, maar je kunt ook kiezen voor de naam van je kindje of een eigen tekst. Mijn aandacht werd eigenlijk gelijk getrokken door de muursticker met de tekst ‘even super heroes need sleep’. Deze sticker is naast de tekst ook voorzien van een Batman masker. Onze kleine man heeft niet alleen de superhelden naam Thor als middle name, maar is natuurlijk ook onze kleine held. De tekst past dus bij hem. Ook vind ik het een stoere, maar tegelijkertijd schattige muursticker die perfect past bij de stijl van Espen zijn babykamer.

De keuze voor een muursticker heeft voordelen ten opzichte van een foto of poster. Allereerst kun je helemaal zelf kiezen hoe jouw sticker eruit moet zien, waardoor jouw muursticker uniek is. Ik vind de prijs enorm meevallen vergeleken bij andere opties voor muurdecoratie; Voor een poster met een lijst of een foto op canvas ben je vaak meer geld kwijt. Je plakt de sticker rechtstreeks op de muur met de bijgeleverde plakinstructies. Dat betekent dat je geen gaten in de muur hoeft te boren. (Ik weet dat er ook allerlei posterstrips en andere oplossingen bestaan, maar ik heb er zelf nog nooit één gevonden waarbij je spullen ook daadwerkelijk aan de muur blijven hangen.) Eigenlijk ben ik gewoon verliefd geworden op deze gave muursticker. De kans is dus groot dat deze sticker ook echt boven Espen zijn bedje komt te hangen.

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met meermetstickers.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.