Stilte voor de verhuizing

geplaatst in: Thuis | 1

De komende tijd kan het wat stiller zijn op mijn blog. Dit heeft niets te maken met gebrek aan inspiratie, maar meer met een gebrek aan tijd. Het is inmiddels zo goed als zeker dat we gaan verhuizen! Dat betekent dat ik nu al tijd moet gaan steken in het inpakken en opruimen van ons appartement en straks ook in klussen en daadwerkelijk verhuizen. Ik vind het spannend! We gaan nu verhuizen naar een plekje waar we als gezin een nieuwe start kunnen maken. Een huis wat we echt samen hebben uitgezocht en in kunnen richten. Dat is heel anders dan plek maken in een appartement waar één van beide al woonde.

In februari hadden we een optie op een huis in Vleuten. Uiteindelijk hebben we voor een ander huis gekozen. Destijds waren we echt op zoek naar een ander huis omdat ik zwanger was en een tweede kindje geen eigen kamer zou kunnen krijgen in het appartement waar we nu wonen. Het voelde beter om even een paar weken langer te wachten. Ten eerste omdat het niet meer goed voelde om op dat adres te wonen, maar ook omdat ik mezelf de tijd en rust wilde gunnen om te herstellen na alles wat er gebeurd is. Toen ik me lichamelijk beter begon te voelen, zijn we weer naar woningen gaan kijken. Uiteindelijk kwam er een eengezinswoning vrij in dezelfde wijk waar we eerder gekeken hadden en daar hoefde ook nog eens minder aan te gebeuren. Dat voelt toch alsof dat zo moest zijn en dat dit ons huis moest worden. Dit huisje voelt namelijk echt helemaal goed.

Jullie willen vast meer weten, zoals waar het huis staat en hoe het eruit ziet. Daar vertel ik jullie binnenkort meer over. Het betreft in ieder geval een huurwoning in Vleuten. Als alles door gaat, krijgen we begin mei de sleutel en dan kan het klussen beginnen. Na het weekend heb ik weer contact met de makelaar en dan gaan we het contract verder afronden en hopelijk ook ondertekenen. Tot die tijd stort ik me alvast op het inpakken van de spullen die we niet vaak nodig hebben. Dat scheelt straks weer een hoop tijd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.