Shoplog – SchattigeBabykleertjes.nl

geplaatst in: Espen, Internet & Technologie, Lifestyle, Marcel | 0

Toen ik een e-mail kreeg van Schattige Babykleertjes met de vraag of ik het leuk zou vinden om samen te werken, hoefde ik niet lang na te denken. Het is een ontzettend leuke webshop met baby- en kinderkleren van merken zoals Name-it, B.Nosy, Quapi, Babyface en Moodstreet. Kleding voor de kinderen is hier altijd welkom. Espen groeit als kool en is alweer bijna toe aan maat 80 en ook Marcel kon nog wel wat dingetjes gebruiken.

Ik ging los in de webshop en vond al snel wat leuke dingen voor beide jongens. Ik zocht voor beide jongens drie dingen uit, zodat het eerlijk voelde. Voor Marcel kocht ik een jog jeans van Name-It. Dit merk is fijn voor hem, omdat de broeken redelijk smal vallen en ze daarom goed passen. Daarnaast vond ik een toffe trui van B.Nosy en donkergroene Bergstein laarsjes. Zijn blauwe laarsjes waren helaas kapot gegaan, omdat hij het liefst elke dag zijn laarzen draagt. Hij was vooral erg blij met de laarzen en wilde ze meteen aan.

Espen heeft nog niet echt een mening over kleding, maar ik vind zelf dat grijs en zwart hem erg mooi staat. Ik kocht voor hem dezelfde jeans als voor Marcel, omdat ik die erg leuk vond. Daarnaast zocht ik twee truien voor hem uit. De effen grijze is van Name It en is gemaakt van Merino wol. Deze trui is superzacht. De trui met de tekst ‘wake up smiling’ is van Babyface. Espen lacht eigenlijk de hele dag, dus deze trui past erg goed bij hem. 

Ik was superblij met dit pakketje met kinderkleding. Het zijn fijne stofjes en het ziet er mooi uit. Ben je op zoek naar mooie merkkleding voor je kinderen, dan is de webshop van Schattige Babykleertjes zeker een aanrader. Nog een leuke tip: Als je je aanmeldt voor de nieuwsbrief, krijg je 10% korting op je eerste bestelling. Dat is altijd mooi meegenomen!

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met schattigebabykleertjes.nl. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.