Shoplog Koningsdag 2019

geplaatst in: Mama, Uitjes en Evenementen | 3

Vandaag was het Koningsdag. Helaas was het weer niet top (dat lijkt wel standaard zo te zijn?) maar dat nam niet weg dat we wel even naar de vrijmarkt wilden. Marcel logeerde bij opa en oma op de camping dus wij gingen alleen met Espen naar de vrijmarkt in Vleuten. Het was fris, maar gelukkig regende het niet toen wij buiten waren.

We hadden geen speciaal doel. Pel vindt het leuk om naar films te kijken. Ik zie wel wat ik tegen kom. Ik wilde in elk geval niet kijken naar speelgoed en rommel. Daarnaast vond ik dat we geen boeken nodig hadden. Daar liggen er meestal zat van, maar we hebben er ook al super veel. Ik wilde wel kijken voor kleding voor de jongens, maar weet uit ervaring dat dat vaak lastig is. Het is meestal net de verkeerde maat of het is niet (meer) mooi. Daar moet je echt geluk mee hebben.

We kwamen thuis met een aantal DVD’s voor Marcel (en Pel). Er waren veel mensen die dat verkochten dus we hadden meer kunnen meenemen, maar ik vond het zo wel genoeg.

We namen toch nog iets van speelgoed mee. Marcel was Thomas de Stoomlocomotief kwijt van de week en ik heb geen idee waar die is. De andere treinen zag ik wel. We namen een reserve Thomas mee voor Marcel.

Voor Espen zag ik niet veel bijzonders, maar hij kreeg wel een Nijntje boekje cadeau toen Pel een stapel boeken over Ferrari voor zichzelf kocht. Dat was een hit, want hij heeft er de hele dag in zitten bladeren.

Ik kocht niet alleen dingen voor Marcel, maar zag ook nog wat dingen voor andere mensen. Zo vond ik bijvoorbeeld een leuk boek over baby’s voor mijn neefje die over een paar maanden grote broer wordt. (Jaahaaa ik word weer tante!) Dat c oncept is nog lastig op die leeftijd, maar boekjes helpen altijd. En voorlezen is leuk! Ook vond ik iets leuks voor mijn moeder. Ze houdt van de puzzels van Jan van Haasteren, maar deze kleine versie is super voor in de caravan. Dat er caravans en tenten op staan, vond ik nog veel leuker.

De rest van onze Koningsdag was niet zo spectaculair en dat was ook prima. Ik deed een dutje, we keken de kwalificatie van de formule 1 in Baku en daarna ging Pel naar zijn werk. Ik kookte, legde de jongens in bed en heb nog zitten lezen op de bank.

Hoe was Koningsdag voor jou?

3 reacties

 1. Sandra

  Hier lekker thuis gebleven. We hebben niks met drukte, niks met rommel en troep van andere mensen en hebben ook niks met het koningshuis.
  Het bleef dus lekker bij een dagje in huis, want vandaag is al druk genoeg. Het buurmeisje word 21 en wij zijn uitgenodigd op het grote surprise feest (waar ze niks vanaf weet).

 2. Saskia

  Leuke shoplog! Wij hebben een klein rondje gemaakt met mijn zwangerschap, kan niet meer zoveel en ver lopen helaas šŸ™‚ Volgend jaar weer nieuwe kansen.

  • Roxanne

   Snap ik helemaal! Vond het zelf ook eng toen ik zwanger was van Marcel omdat het zo druk was en mensen dan misschien per ongeluk in je buik stoten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.