September 2012

geplaatst in: Life | 8

Bron

Vandaag is het alweer 1 september. De zomer is voorbij gevlogen, met helaas niet zulk lekker weer als ik had gehoopt. Als lente en zomer liefhebber, sta ik meestal niet te springen als september er aan komt. Ik hoop dat september, net als voorgaande jaren, nog wat mooie zonnige dagen zal brengen, zodat ik nog niet meteen afscheid hoef te nemen van de zomer. En anders heb ik in elk geval wat dingen gepland om naar uit te kijken.

 • Het begin van mijn laatste schooljaar op de Hogeschool Utrecht
 • Ik ga beginnen aan mijn afstudeerstage (hierover later meer!)
 • Een afspraak bij de internist in het ziekenhuis (krijg ik dan eindelijk antwoorden?)
 • Twee dagen Appelpop tijdens het tweede weekend van september
 • Een weekendje weg met mijn beste vriendin. Tijd om vier dagen bij te kletsen! ♥
 • Drie thuiswedstrijden van FC Utrecht (en de hoop dat ze gaan winnen)
 • En hopelijk resultaat van het twee tot drie keer per week bewegen / sporten!

Wat zijn jouw plannen voor september?

8 reacties

 1. Serena

  Uhm, werken?
  Ik heb eigenlijk helemaal geen leuke dingen in de planning staan… Toch nog maar eens wat gaan afspreken.

  Grtz Serena

 2. Debbie

  Jij hebt al vele leuke plannen voor deze maand… Ik heb er nog geen 1, misschien komt dat nog wel. Maar zal vast nog wel onverwachts wat leuks gaan doen.

  • Roxanne

   Meestal komen de plannen hier ook redelijk spontaan, maar in september had ik toevallig al plannen gemaakt. 🙂 het is ook wel fijn om iets te hebben om naar uit te kijken vind ik.

 3. Daan

  Klinkt goed! Ik heb nog geen plannen voor september. Ik zit vanaf morgen van 9 tot 5 op de redactie van de jongerensite GeR.nl (omgeving Tilburg), via school en daar heb ik het waarschijnlijk al druk genoeg mee! 🙂

 4. Lauradenkt

  Je hebt het er druk mee! Ik ga (vandaag) verhuizen en dus officieel in Oegstgeest wonen en met mijn derde jaar van mijn studie beginnen (volgende week).

 5. Sanne

  Eigenlijk wil ik helemaal niet dat het september is. Want september betekent afscheid nemen van mijn idolen. Nooit meer rennen naar de winkel als er weer een nieuwe single of album verscheen en nooit meer die spanning voor een optreden.
  September staat dus voor mij dit jaar centraal aan dit afscheid, maar ook aan onze trouwdag. En er zal vast nog wel meer in de agenda komen de komende maand.

 6. Marcella

  De komende dagen wordt het warmer, en het weekend wordt het ook mooi weer. Heerlijk nazomeren! Wij gaan volgend weekend een nachtje naar Enschede en Duitsland. En deze zaterdag naar de dierentuin van Leeuwarden (Aqua Zoo). Verder nog geen plannen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.