SC Heerenveen – FC Utrecht

geplaatst in: Sport | 7

FC Utrecht logosc-heerenveen-logo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Elk jaar tijdens de laatste twee weken van het seizoen worden alle 9 wedstrijden in de Eredivisie tegelijkertijd gespeeld.  De clubs weten dan nog niet wat de uitslag van een andere wedstrijd is voor ze gaan spelen en het maakt het extra spannend. Dit is natuurlijk prima, alleen dat levert elk jaar hetzelfde ‘probleem’ op. Tijdens de thuiswedstrijden zitten H. en ik gewoon in het stadion, maar als FC Utrecht een uitwedstrijd speelt dan komt het vaak voor dat deze niet (in zijn geheel) wordt uitgezonden op Eredivisie Live. Meestal lossen we dit op door via een livestream te kijken op de laptop, maar dan heb je vaak slecht beeld. Het is niet hetzelfde en het levert de nodige frustratie op. Ik betaal tenslotte elke maand een flinke smak geld om naar het voetbal te kunnen kijken.

Voor vandaag kon ik kaartjes krijgen voor de uitwedstrijd tegen Heerenveen. Het is een eind rijden, maar dan kunnen we wel de wedstrijd live volgen. Tel daarbij op dat ik weer een keer naar een uitwedstrijd wilde gaan dit seizoen en ik zie genoeg redenen om zometeen in de auto te stappen. Nu maar hopen dat het een mooie wedstrijd zal worden!

7 reacties

  1. Sandra

    Heel veel plezier vandaag in het stadion bij de wedstrijd. Wij gaan vandaag gewoon lekker hopen dat Ajax wint van Willem 2 en dan lekker een feessie vieren als ze landskampioen geworden zijn.

  2. Zina

    Volgens mij was het wel een mooie wedstrijd, de uitslag was dat in ieder geval wel! Omdat ik nog geen televisie heb in mijn nieuwe huisje heb ik gisteren de wedstrijden gevolgd via de radio. Leuk maar wel erg opletten, aangezien ze continu schakelen tussen alle wedstrijden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.