Roxxy84 op Facebook

geplaatst in: Internet & Technologie | 4

Misschien hebben enkele van jullie het al gezien, maar Roxxy84 is sinds deze week te vinden op Facebook. Ik wilde eigenlijk nooit met Roxxy84 op Facebook en zag het nut niet in van een pagina voor mijn persoonlijk blog. In die zin, ik had er nooit de tijd voor om er echt wat van te maken. Het heeft weinig zin om een pagina aan te maken en dan vervolgens alleen de berichten automatisch te laten posten. Nee, als ik het zou doen, dan wilde ik er ook wel wat tijd aan besteden. Die tijd hoop ik nu wel te hebben. roxxy84 op facebookMomenteel zit ik lekker in mijn blog flow. De artikelen vliegen uit mijn vingers. Ik zou dus dagelijks iets kunnen posten, maar ik ben bang dat ik mijn flow straks weer kwijt raak en dat wil ik voorkomen. Vandaar dat ik dan liever vooruit werk. Ik probeer nu 3-4 keer per week een artikel online te zetten. Eigenlijk is dat al meer dan het doel wat ik voor ogen had voor 2016, want dat was 2-3 keer per week. Ik hoop dat ik dit lekker vast kan houden dit jaar.

Wat ik nu precies ga doen met mijn Facebook pagina weet ik nog niet. Mijn artikelen zullen er sowieso verschijnen. Ook heb ik deze week een aantal keer iets gepost uit mijn archief en het lijkt me leuk om dit af en toe te blijven doen. Waarschijnlijk zal ik er ook korte updates plaatsen over onderwerpen die geen hele blog post nodig hebben. Of zo hier en daar eens iets anders delen wat ik tegen kom online. Dat gaat gaandeweg wel goed komen.

Volg jij me al op Facebook? Heb je zelf ook een pagina aangemaakt op Facebook en wat voegt deze toe aan jouw blog?

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.