Roxxy84 in ‘Op de blog af’

geplaatst in: Internet & Technologie, Schrijven | 12

Een aantal weken geleden werd mij gevraagd of ik een aantal pittige vragen wilde beantwoorden over mijn blog voor een interview op Blogtrommel.com. Dat vond ik best spannend. Ik heb eerst eens gekeken hoe pittig die vragen waren en of ik daar antwoord op kon en wilde geven. Ik vond dat best eng! Wie wil er nu iets weten over mij en mijn relatief kleine blog? Toch werd het gevraagd en dat was dan wel weer leuk! Ik bekeek de vragen en gaf antwoord.

Het resultaat daarvan is sinds vandaag te lezen op Blogtrommel.com!

Blogtrommel

12 reacties

 1. sharpben

  Ik vond het in ieder geval erg fijn om te doen! En natuurlijk ben ik ook erg blij dat je mijn vragen niet té eng vond… 🙂

 2. Zina

  Wat een handige blog is dat, heb ‘m meteen bij mijn favorieten gezet! Leuk stukje trouwens, met inderdaad een aantal pittige vragen.

 3. Kim

  Wat een leuk interview!
  Ik kan mij echt vinden in jouw antwoorden…golflengte komt weer om de hoek kijken 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.