Road trip naar… Zutphen!

geplaatst in: Reizen & Vakantie | 5

Na onze tussenstop in Westerbork, reisden we verder in de richting van Zutphen. Op weg naar Westerbork had ik langs de weg een houten kunstwerk zien staan. Toen we daar de tweede keer langs kwamen, zijn we gestopt om er foto’s van te maken. Het waren vier uilen. Ik vond het mooi gedaan. Daarna reden we in één keer door naar Zutphen.

IMG_0081IMG_0061

In Zutphen checkten we in bij het tweede hotel. Hier hadden we alweer een mooie kamer. Het bed was zo zacht dat je wilde blijven liggen zodra je erop lag. Ook lag er een stapel tijdschriften op een tafeltje. Erg handig als je niets te lezen bij je hebt (wat bij mij uiteraard niet het geval was, want ik had een dik boek in mijn tas zitten.)

Nadat we de spullen op de kamer gezet hadden, sprongen we beneden in het zwembad. Het was een klein zwembad, maar het was er lekker rustig. We hebben even gezwommen en daarna gebruik gemaakt van de sauna. Uitgerust kwamen we terug op de kamer.

IMG_0117IMG_0092

We hadden geen plannen gemaakt voor de rest van ons weekend. Die avond hebben we lekker gegeten bij een wokrestaurant en daarna wat gedronken in de bar van het hotel. De bar zat vol met brandweermannen en -vrouwen. Dat zorgde wel voor wat levendigheid en grappige conversaties.

IMG_0103IMG_0101

Zaterdagmorgen werd ik vroeg wakker, maar omdat het bed zo lekker lag, ben ik nog even blijven liggen met mijn boek. Uiteindelijk moesten we wel opstaan, want er zat een champagneontbijt bij het arrangement wat we geboekt hadden. Daar wilden we uiteraard wel gebruik van maken. Het blijft vreemd om te ontbijten met alcohol, maar ik vond het lekkere champagne dus dat was niet erg.

Na het ontbijt hebben we de spullen weer ingepakt en zijn we naar de auto gelopen. We hadden de hele dag nog voor ons, maar ik was zo moe van de twee dagen ervoor dat ik het liefst naar huis wilde. Daar wachten mijn eigen en bed en mijn katten op me. Ik heb drie fijne dagen gehad, maar uiteindelijk slaapt er toch niets zo lekker als je eigen bed!

5 reacties

  1. Marije

    Dat klinkt als een heerlijk uitje! Westerbork is indrukwekkend hè? Het leukste van weg gaan vind ik trouwens thuis komen. Er gaat niks boven je eigen bank, je eigen douche en je eigen bed 🙂

  2. Laura

    Klinkt leuk! Jammer dat je niet in Zutphen hebt rondgekeken, is één van mijn lievelingssteden. Ook heel begrijpelijk natuurlijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.