Road trip naar… Heerenveen!

geplaatst in: Reizen & Vakantie | 8

Voor deze zomer hebben H. en ik nog geen vakantieplannen gemaakt. We zien wel wat er nog op ons pad komt. Wel wilde ik graag een nachtje weg in juni, nadat ik mijn scriptie ingeleverd had. Dit plan heb ik vorige week gewijzigd. Nadat ik het concept van mijn scriptie had ingeleverd, had ik nog 3 weken over om de definitieve versie te schrijven. Ik kreeg goede feedback, want ik ben op de goede weg. Dat was een enorme opluchting. Tegelijkertijd voelde ik me moe en wilde ik eigenlijk even het huis uit. Ik had behoefte aan een pauze. Toen we kaartjes aangeboden kregen voor de wedstrijd SC Ā Heerenveen – FC Utrecht voor de play-offs, maakten we plannen voor twee nachtjes weg. We gingen op pad met de auto en onze ‘roadtrip’ begon met een nachtje in Heerenveen.

IMG_0031

121

Op donderdagmiddag vertrokken we met mijn autootje richting het noorden. Ik word er vrolijk van om lang in de auto te zitten. We hadden lekker de radio aan en er is van alles te zien onderweg. Weer viel het me op hoe mooi en kleurrijk de tulpen waren naast de A6. We zijn even gestopt om een foto te maken. Helaas had ik liever een zonnetje gezien, zodat de ramen open konden, maar je kunt niet alles hebben.

Nasi

Teamleider

We reden naar het hotel toe en zijn daar blijven eten. Ik had een heerlijk bord nasi rames. Na het eten hebben we ons warm aangekleed en zijn we naar het Abe Lenstra stadion gereden voor de wedstrijd. Daar hadden we nog even contact met mijn vader voordat de wedstrijd begon.

Het duurde lang voor er iets gebeurde op het veld. Tijdens de eerste helft bleef het 0-0 en ik had het vooral erg koud. Gelukkig was de tweede helft beter. Na de 0-1 van Cedric van der Gun had ik het een stuk warmer. Het was fijn dat Utrecht won. (En nu maar hopen dat ze dat vandaag weer doen, want dan zijn ze weer een stapje dichterbij de Europa League!)

IMG_0055

IMG_0056

Na de wedstrijd hebben we wat gedronken in het spelershome en we hebben de spelersbus uitgezwaaid. Ik was erg blij dat we daarna niet meer naar Utrecht hoefden te rijden, maar dat we binnen een paar minuten in het hotel waren. Nu kon ik na een warme douche meteen in bed kruipen.

8 reacties

  1. Huib

    Het hotel lag bijna in het stadion. Dichterbij kon niet… En gewonnen, wat willen we nog meer?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.