PRESSzone 2013

presszoneAfgelopen vrijdag (4 oktober) ben ik met Huib mee geweest naar het evenement PRESSzone in de Lichtfabriek in Haarlem. Van tevoren had ik geen idee wat me te wachten stond, maar Huib was ervan overtuigd dat het meer iets voor mij zou zijn dan voor hem en ik was die dag vrij, dus ik stapte in de auto en zou wel zien wat er was. Dat was een goede beslissing, want ik heb een top middag gehad.

Voor degenen die net als ik nog nooit van PRESSzone gehoord hadden, is dit hoe de website van PRESSzone het evenement omschrijft: “PRESSzone is hét evenement in het najaar voor Nederlandse media die snel, efficiënt en doelgericht bijgepraat willen worden over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van innovatie & technologie, lifestyle, gadgets, internettoepassingen en diensten. Het evenement is volledig afgestemd op journalisten en bloggers: een one-stop-shop voor nieuws, demo’s, achtergronden en binnenlopen op een tijdstip dat hen uitkomt.” (tekst en afbeelding zijn eigendom van www.presszone.nl

Vanaf het moment dat we de Lichtfabriek in liepen was ik onder de indruk. Wat een toffe locatie is dat! Vervolgens liepen we door naar de zaal waar alle stand stonden. Omdat ik niet specifiek voor een bepaald merk kwam, leek het me een goed idee om overal eens aan te horen wat ze te bieden hadden. Er volgden leuke gesprekken. Ik leerde nieuwe merken kennen, kwam leuke mensen tegen en er was van alles te zien. Ik heb met een aantal mensen visitekaartjes uitgewisseld omdat we het idee hadden dat we iets voor elkaar konden betekenen. Misschien lezen jullie daar later nog wel meer over.

Halverwege de middag stond ik te luisteren naar een verhaal over een waterdicht telefoonhoesje voor je iPhone (hebben!), toen ik naast me een heel bekend gezicht zag. Ik stond zomaar naast een studievriendinnetje die ik al jaren niet meer had gezien. Wow! Het was zo leuk om haar tegen te komen. Binnen twee tellen hadden we tientallen ideeën waar we samen wat mee konden en ik snap er niets van dat we het contact verloren zijn. Wie weet komt dat nu weer goed, ondanks dat we allebei eigenlijk altijd druk zijn met van alles en nog wat.

Om het even samen te vatten. Ik heb een drukke maar leuke middag gehad in Haarlem en ik heb vooral veel inspiratie op gedaan. Van mij mogen er meer van dit soort positieve dagen komen.

4 reacties

  1. Kim

    Ik had er nog nooit van gehoord! Leuk om zo je studievriendin tegen te komen. Echt leuk is dat dan 😉

  2. Petra

    Dat klinkt super zeg. Kende deze beurs helemaal niet. Dus je bent weer helemaal op de hoogte? Ben wel benieuwd naar foto’s van die locatie nu 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.