Positieve energie

geplaatst in: Werk & studie | 8

Vorige week schreef ik over mijn tentamenweek en dat ik er een slecht gevoel over had. Ik had tenslotte één tentamen niet gehaald en omdat ik dat al wist voor ik het tweede tentamen ging maken, was ik extra zenuwachtig. Het kon voor mijn gevoel alle kanten op gaan. In eerste instantie hield ik dat voor mezelf, maar na wat aanmoediging via Twitter, schreef ik er toch over op mijn blog. Misschien zou het opluchten. Dat was ook zo. Alle positieve reacties deden me goed. Iedereen zou voor me duimen.

Hoewel ik voor vandaag een ander onderwerp ik gedachten had, kwam er iets tussendoor wat ik graag met jullie wil delen. Het resultaat voor het tweede tentamen zat namelijk zondagavond in mijn e-mail. Het duimen moet geholpen hebben! Ik heb het tweede tentamen namelijk gehaald! Ik ben nog nooit zo blij geweest met een 5,5!

Kortom, ik heb van alles te regelen deze week, maar we gaan nu wel voor het best case scenario. En of ik het tentamen marketing nu haal of niet, ik mag in elk geval gewoon mijn scriptie inleveren en verdedigen in juni. Dat lucht enorm op!
Tentamen CCIC

8 reacties

  1. Kim

    Gefeliciteerd meis!
    Dit is echt geweldig nieuws.
    Ik ben super trots op jou, heel veel succes 🙂

  2. Mich

    Waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!! GEfeliciteerd! Wat een opluchting!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.