Plannen voor de zomer van 2018

geplaatst in: Reizen & Vakantie, Uitjes en Evenementen | 2

De eerste week van de zomervakantie zit er hier alweer op. Vorige zomer maakte ik een lijstje met dingen die ik wilde doen in de zomermaanden. Toen wilde ik vooral onze nieuwe omgeving verkennen. Inmiddels kunnen we alle punten van deze lijst afvinken en zijn we aardig gewend aan Vleuten. Het wordt dus tijd voor een nieuw lijstje. We gaan dit jaar in september pas op vakantie. In de zomervakantie willen we wel een paar dagjes uit met Marcel of beide kinderen, zodat we toch een vakantiegevoel hebben.

Nationaal Militair Museum

Na de geboorte van Espen beloofden we Marcel dat hij een dagje op pad mocht met papa en mama. Hij mocht kiezen wat we dan samen gaan doen en hij gaf aan dat hij graag vliegtuigen wilde kijken. Pel en ik zijn al een keer naar Aviodrome geweest samen en daarom gaan we nu liever naar het Nationaal Militair Museum in Soest. Zo hebben wij toch iets nieuws en hij kan vliegtuigen kijken.

Dierentuin Amersfoort

Mijn ouders zijn deze zomer 35 jaar getrouwd. Dit vonden ze wel een feestje waard. Nu er kleinkinderen zijn, kunnen we niet zomaar overal heen. Marcel en neefje Hugo vinden de dierentuin wel leuk. Daarom gaan we in augustus een dagje naar Dierentuin Amersfoort met z’n allen.

Logeren

Sinds Marcel naar de peuterspeelzaal gaat, ziet hij zijn opa’s en oma’s niet meer elke week. Gelukkig is het nu vakantie en heeft hij genoeg tijd om dat weer in te halen. Hij gaat dus bijna elke week wel ergens logeren. Dan kan hij even genieten van de aandacht van opa en oma.

Nationaal Oldtimer Festival

Aankomend weekend is het Nationaal Oldtimer Festival op het circuit van Zandvoort. Pel en Marcel willen hier graag heen. Ze kijken ook altijd samen naar de verschillende races op tv. We kijken even aan hoe warm het wordt, maar het lijkt me zeker een leuk uitje voor Marcel.

Marcel’s 3e verjaardag

Het is niet te bevatten, maar onze kleine man wordt in augustus gewoon alweer 3! De tijd vliegt voorbij. Ik ben ondertussen lekker plannen aan het maken voor zijn verjaardagsfeestje, maar daar vertel ik jullie tegen die tijd wel over. We zijn ook nog druk aan het nadenken over een leuk cadeau voor hem.

We komen de zomer wel door met deze plannen en ons kennende komen daar nog wel wat spontane uitjes bij. Hebben jullie leuke (vakantie)plannen voor deze zomer?

2 reacties

  1. Sandra

    In elk geval gaan wij een week richting België en mijn moeder komt een week logeren. Allemaal in augustus want ik heb niet eerder vakantie.

    Marcel hoeft zich niet te vervelen zo te lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.