Pinball Fantasies

geplaatst in: Familie | 8

Hoewel ik het af en toe best leuk vind om een spelletje te doen op mijn computer, telefoon of onze Nintendo Wii, zou ik mezelf geen echte gamer willen noemen. Ik speel als ik daar een keer zin in heb en ik kan er net zo makkelijk weer mee stoppen. In het verleden kan ik me maar één spel herinneren waar ik echt enorm aan verslaafd was: Pinball Fantasies. Het spel werd begin jaren ’90 uitgebracht en een collega van mijn vader zette het bij ons thuis op de computer. Mijn vader, broer en ik konden dan hele dagen spelen. Een aantal jaren later heb ik nog een keer een periode gehad dat ik er veel mee bezig was, maar daarna hield het op. De nieuwe computer was simpelweg te snel voor het spel. Het werkte niet meer. Ik heb dat altijd jammer gevonden.

Pinball Fantasies

Vorige week mocht ik mijn telefoon abonnement verlengen en ik heb gekozen voor de iPhone 5. Met de enorme hoeveelheid apps en spellen van vroeger die terug komen, moest ik even aan vroeger denken. Zou er misschien een app gemaakt zijn waarmee je Pinball Fantasies kunt spelen op je telefoon? Ik ging op zoek en ik vond hem. Yesss! Sinds dit weekend kan ik het spel dus weer spelen. Ik ben er meteen weer aan verslaafd en H. wordt nu al gek van de bijbehorende, irritante muziekjes, geluidjes en de kreten die er bij mij uit komen. (5 MILLION!! Yeah!!)

Toen ik de app gedownload had, stuurde ik meteen een foto naar mijn vader met de vraag ‘Herinnert u zich deze nog?’. Hij was meteen enthousiast en vroeg of ik het spel weer op zijn computer kon zetten. Dat kan ik helaas niet doen, maar ik vond het wel leuk dat hij het zich ook zo goed kon herinneren. Als jullie mij soms missen de komende tijd, dan zit ik waarschijnlijk vastgekleefd aan mijn telefoon.

8 reacties

 1. Mich

  OOOOH Ik ga meteen kijken of deze er ook is voor de android. Ik heb thuis ook uren dit spel gespeeld…

 2. Kim

  Pinball is altijd zo ontzettend leuk! 🙂
  Deze versie ken ik niet, onbewust misschien wel. Ga hem meteen downloaden haha, thanks voor de tip!

 3. Daan

  Ik heb niet zo enorm veel met pinball, eigenlijk. Wel met Pinball Wizard, van The Who 🙂

 4. Kim

  Helaas heb ik dus ruzie met de flippers en ben ik meteen game over…hoop dat het na jouw cursus over is 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.