Oude foto’s en andere creatieve plannen

geplaatst in: Life | 9


Zandvoort

In het kader van Throwback Thursday vandaag een foto uit de oude doos. Dit ben ik, op het strand van Zandvoort. De foto is gemaakt in maart 2001. Wat ik leuk vind om te zien is dat ik (op mijn gewicht na) geen steek veranderd ben. Qua kleding draag ik nog steeds het liefst een spijkerbroek, shirtje en makkelijke schoenen. Hier had ik waarschijnlijk mijn grijze Palladiums aan. Ik was gek op die schoenen!

De reden dat ik deze foto weer vond, is dat ik bezig ben met afstuderen. Dat klinkt vast volkomen onlogisch. Als ik moet studeren, zit ik altijd vol goede ideeën en dan ben op mijn best als het gaat om het verzinnen van creatieve plannen. Zo ontstond afgelopen weekend het plan om mijn oude (digitale) foto’s eens uit te zoeken, zodat ik daar iets leuks mee kan doen. Het is zo zonde als die straks ergens verloren raken.

Ik vind het erg leuk om oude foto’s te bekijken en die herinneringen weer eens op te halen. Zo vond ik een heleboel leuke foto’s terug uit de begintijd met mijn beste vriendin en zaten er leuke foto’s bij waar ik met mijn broer op sta. Nu ik weet dat de foto’s er nog zijn, lijkt het me verstandig om ze weer even te laten rusten. Wel schrijf ik al mijn creatieve ideeën op, zodat ik me na het afstuderen niet hoef te vervelen.

9 reacties

  1. Ilse

    Fijn dat je er zoveel creatieve ideeën van krijgt. Leuke foto en nog succes met het afstuderen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.